13 Απριλίου 2011

H EΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ…./ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΣΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.
*ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟ ΑΡΙΘΜΟ ΧΩΡΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ.
*Η ΕΥΘΡΑΥΣΤΗ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ-ΧΑΜΑΣ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΝΕΟ ΠΟΛΕΜΟ.
*Η ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΛΙΣΚΟΥ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ.
*ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ ΡΑΦΙΚ ΧΑΡΙΡΙ ΣΤΗΝ ΒΗΡΥΤΟ ΤΟ 2005, ΌΠΩΣ ΕΧΩ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΓΗ ΘΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΣΙΙΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ. .

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ, Η ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ. ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΣΥΝΗΘΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΙΡΑΝΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ(ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΔΑ). Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΑΛΛΟΥ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΑΡΙΡΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 5-7 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ /MAXIMUM ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΛΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ. ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 200 ΣΕΛΙΔΩΝ/ΤΕΛΙΚΗ ΜΟΡΦΗ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 -3 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ. ΤΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΧΑΡΙΡΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ.
ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ/ΤΑΪΛΑΝΔΗ- -ΙΝΔΙΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΣΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ, ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΙ ΑΛΛΕΣ 3 ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΠΟΛΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΤΑ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ…/ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ.
http://www.drougos.gr/

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More