4 Μαΐου 2011

ΝΑ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΗΝ/ΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ν.Υ.Χ.Τ.Α.

In And Out World
ΝΑ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΗΝ/ΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ν.Υ.Χ.Τ.Α. ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟ...ΙΔΟΥ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ''ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ'' ΤΟΥ ΚΗΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ:

Σηκώθηκε κουρνιαχτός… πάνω από δύο εβδομάδες μετά την απολύτως επιτυχημένη εκδήλωση(με συμμετοχή φοιτητών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και άλλων πανεπιστημίων) που πραγματοποιήσαμε ως κινηματογραφική ομάδα με τίτλο «Διερευνώντας τα όρια του σεξ και των σχέσεων», στα πλαίσια του φεστιβάλ μας με θέμα τον έρωτα, οι απόντες από τις κοινωνικές διεργασίες της νεολαίας ανακάλυψαν το συμβάν και βγήκαν να ηθικολογήσουν επιδιδόμενοι σε ψεύδη δίχως τέλος… υποψιαζόμαστε τί εικόνες έβαλε στο νου τους η νοσηρή φαντασία τους …τις εικόνες που ορίζουν την καταπιεσμένη και άρρωστη σεξουαλικότητά τους… την σεξουαλικότητα του βιαστή. Ωστόσο αυτά που παρουσιάζουν ως γεγονότα δε συνέβησαν παρά μόνο μέσα στο δικό τους μυαλό…

Ξύπνησαν πάλι άθλιες κοιμισμένες ορδές, λυσσασμένες θρησκείες, πατρίδες, οικογένειες… Εθίγησαν τα ιδανικά τους. Από πατριδολάγνους bloggers και πορωμένους χριστιανούς μέχρι φιλελεύθερους “δημοσιογράφους” των σεμνών πρωϊνάδικων συσπειρώνει η καμπάνια ενάντια στο αίσχος… οι φασιστοτσολιάδες σε εγρήγορση! Λένε πως έγιναν τα πανεπιστήμια μπουρδέλο και λαϊκίζοντας διαλέγουν από το χάος των πανεπιστημίων ως κεντρικό πρόβλημα μία τετελεσμένη κοινωνική εκδήλωση που ανέδειξε τον κοινωνικό ρατσισμό απέναντι στη διαφορετικότητα, και την απαίτηση, κυρίως από τους νέους, του δικαιώματος στον σεξουαλικό αυτοπροσδιορισμό ενημερώνοντας επιπλέον το κοινό της για ζητήματα ασφάλειας και υγείας στο σεξ. Από το «η ελευθερία διακίνησης των ιδεών είναι κατοχυρωμένη και δε χρειάζεται άσυλο» του Καραμανλή φτάσαμε να συζητείται το ενδεχόμενο λογοκρισίας των εκδηλώσεων εντός του «κατοχυρωμένου» ασύλου!!! ...μα οι σημαίες τους ανεμίζουν βρωμερές και νικημένες.
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ
ΖΩΗ ΔΙΧΩΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ 
Κινηματογραφική ομάδα Ν.Υ.Χ.Τ.Α.

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More