25 Σεπτεμβρίου 2011

Το κανάλι της Βουλής προπαγανδίζει την πολυπολιτισμικότητα

1155
Όποιος άνοιξε την τηλεόρασή του στο κανάλι της Βουλής (ευτυχώς, σίγουρα δεν ήταν πολλοί, κάτι που δεν μειώνει το ατόπημα) το Σάββατο το μεσημέρι, παρακολούθησε την ΙΣΤ' Σύνοδο της Βουλής των Εφήβων 2010-2011, η οποία συζήτησε το νόμο για την ιθαγένεια... Στην αίθουσα, βρισκόταν η πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και γνωστή για τις απόψεις της στο θέμα, κ. Άννα Νταλάρα (γνωστή όμως και για τα προεκλογικά sms το 2009 στους Βορειοηπειρώτες, στα αλβανικά) αλλά και ο καθ' όλα «φιλελεύθερος» (και όπως όλα δείχνουν για τελευταία φορά) βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Γιώργος Κοντογιάννης.

Τα όσα ακούστηκαν, με τους δύο βουλευτές να εξηγούν στους εφήβους τα περί του (αντισυνταγματικού, όπως θα αναδειχθεί και από το ΣτΕ τον ερχόμενο Δεκέμβριο) νομοσχεδίου, ήταν φυσικά άκρως προπαγανδιστικά. Ακούστηκαν και πολλά για τα μαθήματα διαπολιτισμικής εκπαίδευσης στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια βαθμίδα, καθώς σχολιάστηκαν όλα τα άρθρα του επίμαχου και εθνοκτόνου νομοσχεδίου. Και όλα αυτά, με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, από ένα κανάλι το οποίο δεν έχει λόγο ύπαρξης και υφίσταται μόνο και μόνο για να διαχέει τη συστημική προπαγάνδα.
Ενθαρρυντικό είναι μόνο ένα στοιχείο: σχεδόν κανείς δεν παρακολουθεί το κανάλι, όπως άλλωστε αποδεικνύεται από τις σχετικές μετρήσεις. Οι πολίτες μπορούν να ξεχωρίσουν τι είναι πια πραγματική ενημέρωση και τι συνιστά συστημικό δηλητήριο και να κλείνουν τους δέκτες τους όταν πρέπει. Όμως, καλό θα ήταν να μας πουν οι της Βουλής και δη ο Πρόεδρός της, ο οποίος πρωτοστατεί στα διάφορα κοινοβουλευτικά "πραξικοπήματα" τα οποία βιώνουμε τον τελευταίο καιρό, γιατί ο πολίτης επιβαρύνεται για ένα κανάλι, το οποίο δεν παρακολουθεί σχεδόν κανένας.
http://www.elkosmos.gr/

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More