15 Οκτωβρίου 2011

Χορηγίες των τουρκικών αερογραμμών σε ελληνικές ομάδες ακριτικών περιοχών!

60b20fd3ed34af5c43ef6c1bc952ed8a
Λίγες μόλις ημέρες μετά τις εθνικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ όσο και παραληρηματικές δηλώσεις του «γαλάζιου» δημάρχου Αλεξανδρούπολης, του δικηγόρου Ευάγγελου Λαμπάκη, περί «ανεξαρτησίας» της Θράκης (από τη ΝΔ εισπράττει η κοινωνία ένοχη σιωπή), μαθαίνουμε και για τη χορηγία των Τουρκικών Αερογραμμών (ΤΗΥ) στην ΚΑΕ Καβάλα, που αγωνίζεται πλέον στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης και της ομάδας βόλεϊ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που αγωνίζεται επίσης στην Α1 Κατηγορία του αντίστοιχου πρωταθλήματος.
Η ΚΑΕ Καβάλα, θα χρησιμοποιεί στις μετακινήσεις της την ΤΗΥ. Στη φανέλα του Εθνικού θα απεικονίζεται πλέον το έμβλημα της τουρκικής εταιρείας.
Και μπορεί ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, να μιλά για «καθαρή και απόλυτη παρερμηνεία» των αντεθνικών δηλώσεών του στο οικονομικό forum της Θράκης, μετά το δικαιολογημένο σάλο που προκλήθηκε, όμως από τους προαναφερόμενους συλλόγους, δεν είδαμε κανέναν να έχει κάποια δικαιολογία. Αντίθετα, τα δίνουν όλα για τις χορηγίες!
Και κάπως έτσι, συνεχίζεται απρόσκοπτα η άνευ ορίων οικονομική διείσδυση των Τούρκων στη Θράκη και στη Μακεδονία, την ώρα που η κυβέρνηση της Αθήνας, κλείνει την κάνουλα της χρηματοδότησης στην περιφέρεια, στραγγαλίζοντας τους πάντες. Μετά λοιπόν την τουρκική τράπεζα Ziraat, έρχεται και η ΤΗΥ με ένα επιθετικό πρόγραμμα οικονομικής (αρχικά...) διείσδυσης στη Θράκη και στη Μακεδονία. Και η κυβέρνηση, παρακολουθεί απαθώς...
http://www.elkosmos.gr/

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More