14 Νοεμβρίου 2011

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:
ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΙΓΑ ΕΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΑΓΜΕΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 24/7/09 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΙΝΗΤΑΙ ΣΕ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ,ΜΚΟ,ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ,ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥΣ Κ.Ο.Κ.
ΕΠΗΣΗΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,BLOGS,FORUMS Κ.Τ.Λ.


ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕ ΗΜΕΡΙΣΙΑ ΒΑΣΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ,ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ (ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ).
ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΩΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΛΙΘΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΣΟΥ,ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΝΟΙΩΣΕΙ.


ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΕΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.


ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GHOSTERY ΠΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΑ COOKIES ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ OPTIONS ΚΑΙ ΚΑΤΩ,ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ:Do not perform blocking on these sites:
ΒΑΛΤΕ ΜΕΣΑ ΤΗΝ URL ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΔΩ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ  ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ .

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More