18 Δεκεμβρίου 2011

ΠΟΥΤΙΝ:ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟΔΥΤΙΚΟ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ,ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΛΕΓΧΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ;ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...

Σε ένα τετράωρο μαραθώνιο ερωτήσεων και απαντήσεων ο Βλαντιμίρ Πούτιν επιβεβαίωσε πως μετά τις προεδρικές εκλογές του Μαρτίου -που θα τον οδηγήσουν πίσω στο Κρεμλίνο- θα διορίσει τον νυν πρόεδρο Ντμίτρι Μεντβέντεφ στο πρωθυπουργικό αξίωμα.

Και απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο επανάληψης της εκλογικής διαδικασίας, κατηγορώντας τους διοργανωτές των μαζικών διαδηλώσεων ότι εργάζονται προς αποδυνάμωση της Ρωσίας κατ’ εντολή της Δύσης. Επιτέθηκε συγκεκριμένα κατά των Ηνωμένων Πολιτειών λέγοντας πως θέλουν «υποτελείς» και όχι συμμάχους, και ο κόσμος έχει κουραστεί να λαμβάνει εντολές από την Ουάσινγκτον.

«Ορισμένες φορές μου φαίνεται ότι η Αμερική δεν χρειάζεται συμμάχους, χρειάζεται υποτελείς», ανέφερε για να συμπληρώσει πως η Ρωσία θα ήθελε να είναι σύμμαχος των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά ο «κόσμος έχει κουραστεί από τις εντολές μίας χώρας».




Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More