20 Δεκεμβρίου 2011

"ΝΟΥΣ ΤΕ ΚΑΡΔΙΑ ΥΓΙΕΙΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ" ή "ΥΓΙΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΥΓΙΕΣ ΣΩΜΑ" (ΜΕΡΟΣ Β)


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ   γ    Οι αρχαίοι έλληνες ιατροί, Ασκληπιός, Ιπποκράτης, κ.α. ομιλούσαν για την "ισορροπία των δύο αντίθετων ρευστών" στο ανθρώπινο σώμα. Είναι ώρα να λυθεί το μυστήριο: Τα δύο "ρευστά" είναι τα αλκαλικά και τα όξινα υγρά του σώματος, τα οποία παράγουν ηλεκτροχημικώς αντιθέτου πολικότητος ηλεκτρικά μικρορεύματα. Και οι πρωτεΐνες ως αμινοξέα, και οι υδατάνθρακες ως οργανικά ανθρακικά οξέα, είναι όξινες ενώσεις. Οι πρωτεΐνες θα παραμείνουν όξινες μέχρι και την μεταφορά τους στα κύτταρα. Αντιθέτως, οι υδατάνθρακες από φρούτα, δημητριακά, έλαια και ξηρούς καρπούς, πρέπει κατ΄ αρχήν να εξουδετερωθούν ως οργανικά άλατα μέσω καύσεως με το εισπνεόμενο οξυγόνο, και εν συνεχεία, μαζί με ουδέτερα οργανικά άλατα των λαχανικών, να αλκαλοποιηθούν με διεργασίες οι οποίες δεν αφορούν στην παρούσα. Η αλκαλικότητα αυτή δεν πρέπει ούτε να εξισωθεί ούτε να υπερισχύσει επί του όξινου περιβάλλοντος των κυττάρων, αλλά πρέπει να υπολείπεται με μικρή διαφορά "ΡΗ". Αν εξισωθεί ή υπερισχύσει, επέρχεται θάνατος, όπως στην περίπτωση υπερβολικής βρώσεως των ισχυρότατων αλκαλικών ουσιών οι οποίες περιέχονται γενικώς σε όλα τα μανιτάρια. Αντιθέτως, αν η αλκαλικότητα υπολείπεται με μεγάλη διαφορά, τότε η υπεροξύτητα του οργανισμού εκδηλώνεται υπό μορφή ασθενειών, διότι τα υπερβολικής πυκνότητος οξέα προσβάλουν τα ασθενώς όξινα κύτταρα των οργάνων του σώματος, θεωρώντας τα ως αλκαλικά (!) και τα κατατρώγουν - καταστρέφουν, όπως το ισχυρώς όξινο θειϊκό οξύ κατατρώγει τα ασθενώς όξινα μέταλλα. Αυτή είναι η κύρια αιτία του πρόωρου γήρατος και των ασθενειών.
Η επιθυμητή ισορροπία των δύο "ρευστών" εξασφαλίζεται από αυτόματη λειτουργία του οργανισμού, υπό τον όρο ότι προσλαμβάνει τις ορθές ποσότητες και ποιότητες πρωτεϊνών, υδατανθράκων, οργανικών αλάτων, ύδατος, οξυγόνου και ηλιακού φωτός, υπό τον πρόσθετο όρο της επαρκούς αθλήσεως.
Κατωτέρω, δίδουμε ένα δείγμα τέτοιου διαιτολογίου και τρόπου ζωής.

 ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ     ς

 6:00'  ΑΦΥΠΝΙΣΗ     Λήψη ενός ποτηριού ύδατος. Μετά 10' της ώρας, λήψη τριών μεγάλων κοχλιών (κουταλιών) ελαιολάδου και δεύτερου ποτηριού ύδατος, για την αύξηση της "HDL" ή "καλής χοληστερίνης" και επομένως της κυκλοφορίας του αίματος. Σύνολο ύδατος 500γρμ. Μετά το ελαιόλαδο, διόρθωση γεύσεως με λίγο χυμό λεμονιού.

 6:15'  ΑΘΛΗΣΗ     Άνοδος στην επίπεδη οροφή ή έξοδος στο πεζοδρόμιο για τρέξιμο μισής ώρας. Επιστροφή και αλλαγή εσώρουχων. Πόση δύο ποτηριών ύδατος. Σύνολο ύδατος 1 λίτρο.

 7:00'  ΠΡΩΪΝΟ     Μόνον ένα είδος φρούτου κατ΄ ελεύθερη επιλογή, μέχρι χορτασμού. Εάν επιλέξετε μπανάνες, χλωρά σύκα ή σταφύλια, λόγω υψηλής ποσότητος σακχάρων, αρκεσθείτε σε μέτριες ποσότητες. Τίποτε άλλο.

 7:30'  ΕΡΓΑΣΙΑ     Έξοδος για εργασία.

 9:30'  ΥΔΡΟΛΗΨΙΑ     Λήψη δύο ποτηριών ύδατος με διαφορά 10' μεταξύ τους. Σύνολο ύδατος 1,5 λίτρα.

 11:30'  ΓΕΥΜΑ     Διαφορετικό από το πρωϊνό, αλλά μόνον ένα είδος φρούτου κατ΄ ελεύθερη επιλογή, μέχρι χορτασμού.

 14:00'  ΥΔΡΟΛΗΨΙΑ     Λήψη δύο ποτηριών ύδατος με διαφορά 10' μεταξύ τους. Σύνολο ύδατος 2 λίτρα.

 15:30'  ΤΕΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ     Εάν υπάρχει αίσθηση πείνας, βρώση ενός μόνον φρούτου, ήτοι ενός μήλου ή ενός πορτοκαλιού ή άλλου.

 16:30'-18:30'  ΑΘΛΗΣΗ     Έξι ημέρες την εβδομάδα. Τρέξιμο επί 15' για προθέρμανση. Μία ώρα αθλητισμός ή γυμναστική κατ΄ ελεύθερη επιλογή. Τρέξιμο επί 15' για αποθέρμανση. Καταιονισμός (ντούζ) πρώτα με ζεστό και στο τέλος με κρύο νερό. Λήψη δύο ποτηριών ύδατος. Σύνολο ύδατος 2,5 λίτρα. Εάν αποφασίσετε άλλη απογευματινή δραστηριότητα ή συνουσία, ματαιώστε την άθληση  της ημέρας . Ελάχιστη άθληση: Τέσσερις ημέρες την εβδομάδα.
 19:00'  ΔΕΙΠΝΟ     Πρωτεΐνες, ήτοι ελληνική φέτα ή γραβιέρα ή αυγά ή ψάρι ή κρέας ή πτηνά. Εκτός τυριών τα λοιπά νοούνται μαγειρεμένα. Μεταλλικά άλατα, ήτοι σαλάτες ωμών λαχανικών. Έμμεσοι υδατάνθρακες, ήτοι ελαιόλαδο + μαύρο ψωμί. Πηγές σιδήρου, π.χ. εληές μαύρες ζαρωμένες. Αντί αλάτι χρησιμοποιήστε φρέσκο σέλινο ψιλοκομμένο. Αν έχετε υπερπίεση, βάζετε σκόρδο στη σαλάτα. Αν έχετε υποπίεση βάζετε κρεμμύδι. Επιτρέπεται η λήψη κρασιού σε μέγιστη ποσότητα  250  γρμ. Μετά το δείπνο πρωτεϊνών, απαγορεύεται η λήψη φρούτων ή γλυκών ή  νερού ή άλλου αλκοόλ. Απαγορεύεται η ταυτόχρονη βρώση δύο διαφορετικών πρωτεϊνών στο ίδιο δείπνο. Ατομική ωμή σαλάτα 500-700 γρμ.

 21:30'  ΥΔΡΟΛΗΨΙΑ     Λήψη δύο ποτηριών ύδατος με διαφορά 10' μεταξύ τους. Σύνολο ύδατος 3 λίτρα.

 21:40'  ΟΞΥΓΟΝΩΣΗ     Εικοσάλεπτος περίπατος με μέσο, όχι ταχύ βηματισμό, και βαθειές αργές εισπνοές. Χρειάζεσθε αποθήκευση οξυγόνου στους ιστούς για εφεδρεία στις νυκτερινές καύσεις - μεταβολισμό πρωτεϊνών.

 22:00'  ΥΠΝΟΣ     Εάν υπάρχει πείνα: Γιαούρτι ή ένα ποτήρι γάλα. Το καλοκαίρι, τα παράθυρα ανοιχτά. Τον χειμώνα ένα παράθυρο μισάνοιχτο, όσο κρύο και αν κάνει. Αν κρυώνετε στο κεφάλι, φορέστε μάλλινο κάλυμμα ...χιονοδρομίας. Επειδή στις αστικές περιοχές, αυτή την ώρα όλοι θορυβούν, φορέστε ωτοασπίδες. Ειδοποιείστε φίλους, συγγενείς και οικείους ότι δεν υπάρχετε για κανέναν μετά τις 22:00', και ότι μπορούν να σας ξυπνήσουν μόνον όταν υπάρχει κίνδυνος υγείας και ζωής συνανθρώπου. Αποφεύγετε να κοιμάσθε στο ίδιο κρεβάτι με άλλα άτομα. Η συζυγική κλίνη και  το κοινό υπνοδωμάτιο  είναι εφεύρεση του εβραιοχριστιανικού ιερατείου και αποσκοπεί στην εξουδετέρωση έλξεως των δύο φύλων. Όταν άτομα αντιθέτου φύλου κοιμηθούν μαζί, το πρωΐ θα ξυπνήσουν ηλεκτρομαγνητικώς ερμαφρόδιτα, διότι η συγχώνευση των εξωσωματικών ετεροπολικών πεδίων, καταλήγει σε ομοιοπολική ή μάλλον μηδενική εξουδετέρωση πολικοτήτων. Αποτέλεσμα: Αισθάνονται μία ανεξήγητη απέχθεια το ένα για το άλλο, διότι τα "ετερώνυμα έλκονται και τα ομώνυμα απωθούνται".
Η συζυγική κλίνη του κοινού υπνοδωματίου είναι η κύρια έως η μόνη αιτία των διαζυγίων και της γενετήσιας ανικανότητος - ψυχρότητος ανδρών και γυναικών, αλλά κανείς Σιωνιστής Καθηγητής Ιατρικής δεν το δέχεται, διότι αυτός είναι ένας έμμεσος ασφαλής τρόπος προκλήσεως διαλύσεως των ανδρόγυνων - οικογενειών, και υπογεννητικότητος, ήτοι παθητικής γενοκτονίας των πελασγών.
Ο ελληνικός τρόπος ύπνου του ανδρόγυνου είναι ο χωριστός ανδρωνίτης και χωριστός γυναικωνίτης, ήτοι τα χωριστά υπνοδωμάτια ευρισκόμενα αντιδιαμετρικώς στα δύο άκρα της οικίας. Στην αρχαιότητα, μόνον όταν οι δύο σύζυγοι επιθυμούσαν συνουσία, καλούσαν εναλλάξ ο ένας τον άλλον στο δικό τους δώμα, κατά την διάρκεια της ημέρας και όχι της νύκτας.
Δι΄ άλλους λόγους οι οποίοι δεν θα αναφερθούν αναλυτικώς, αποφεύγετε τον ύπνο μαζί με άτομα του ιδίου φύλου. Τα συγχωνευμένα ομοιοπολικά εξωσωματικά πεδία προκαλούν μερική ταύτιση προσωπικότητος και τελικώς αβυσσαλέο μίσος, όπως π.χ. μεταξύ δύο αρρένων ή δύο θηλέων αδελφών, διότι εδώ έχουμε ισχυρότατη "απώθηση ομωνύμων".





ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More