30 Ιανουαρίου 2012

ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτα είναι τα αφεντικα του Μηχαλολιακου! 

ΠΡΟΣΟΧΗ -- ΠΡΟΣΟΧΗ -- ΠΡΟΣΟΧΗ !!! : Προς αγνούς πατριώτες εγκλωβισμένους ως απλά μέλη στην Χρυσή Αυγή (GOLDEN MORGENRÖTE)http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/golden-morgenrote.html


Η σατανιστικη μασονικη ηγεσια της Χρυσής Αυγής πάνω στην απελπισία της μας επιτίθενται μεσω των αδελφών «ΤΑΤΑ». Αποδείξεις των λεγομένων της Ο.Ε.Α.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/01/blog-post_02.html (Μελετηστε τα links στο τελος της αναρτησης)



ΕΠΗΣΗΣ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ:
http://alithiastofos.blogspot.com/2012/01/blog-post_428.html#comment-form

  1. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣJan 29, 2012 07:14 AM
    Καλά ρε ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, εσύ ο Έλληνας Ορθόδοξος Χριστιανός αναπαράγεις τις βλακείες της Ο.Ε.Α ;;

    Έχεις διαβάσει τις ύβρεις της Ο.Ε.Α. για τον χριστιανισμό και την Ορθοδοξία ;;

    Ακόμα και την Φιλική Εταιρεία η Ο.Ε.Α την βρίζει διότι ήταν - λέει - μασωνική !

    Θα σε παρακαλέσω να ανακαλέσεις αυτές τις βλακείες που γράφεις για τον Μιχαλολιάκο και το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ της Χρυσής Αυγής, αλλιώς θα είσαι ένας κοινός ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ !

    Είμαι 18 χρόνια στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γνωρίζω πολύ καλά τον Μιχαλολιάκο, είμαι ΕΛΛΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ και δεν ανέχομαι να μας συκοφαντείς έτσι !

    Αυτούς τους τύπους με τις κουκούλες και τα εβρα'ι'κά αστέρια δεν ξέρω πού τους βρήκες, αλλά εμείς ούτε τους ξέρουμε, ούτε τους έχουμε δει ποτέ !

    Χτες βράδυ η Αθήνα σείστηκε απο 15.000 Εθνικιστές Χρυσαυγίτες που διαδήλωσαν ΕΝΑΝΤΙΑ στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας στον Σιωνισμό.

    Με ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΕΣ και ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥΣ τραγουδήσαμε όλοι μαζί τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ, και έρχεσαι τώρα εσύ - που ήσουν ΑΠΩΝ - να μας συκοφαντήσεις έτσι ;;

    Δεν βρήκες μια λέξη να γράψεις γι' αυτή την ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΕΘΝΙΚΗ εκδήλωση για τους Ήρωες των Ιμίων ;;

    Τι ρόλο παίζεις τελικά κύριε ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ;;

    Αν είσαι κομματόσκυλο του Καμμένου - που είναι πρόθυμος να συνεργαστεί με Θεοδωράκη, Γλέζο, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και άλλους "πατριώτες" - πες το καθαρά ρε φίλε, μην ντρέπεσαι !

    Όχι όμως να μας βάζεις τις βλακείες της ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ Ο.Ε.Α ως "έγκυρες" αποκαλύψεις !

    Όσο για τον ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ Σάββα Χατζηπαρασκευά και τον ΣΤΟΧΟ, είναι πάντα στο πλευρό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στους δρόμους και στους αγώνες.

    Αν νομίζεις εσύ και κάποιοι άλλοι ότι με τέτοιες συκοφαντίες και με διαφήμιση ανθρώπων του Συστήματος όπως ο Καμμένος θα σταματήσετε το Εθνικιστικό ΠΟΤΑΜΙ που λέγεται ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είσαι πολύ γελασμένος !

    Το κατάλαβες κύριε ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, που εγώ ο αφελής σε κάλεσα και στην εκδήλωσή μας για να φωνάξεις μαζί μας για την ΕΛΛΑΔΑ ;;

    Δεν ήρθες βέβαια, γιατί είσαι μακριά και δεν είχες λεφτά όπως μου είπες, αλλά για να ρίχνεις λάσπη δεν έχεις κανένα κόλλημα !

    Καταλάβετέ το όλοι σας, ότι έρχεται η ώρα των ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ !

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !
    Απάντηση
  2. ΑνώνυμοςJan 29, 2012 07:55 AM
    Ιδου ποσο ...χριστιανική είναι η Χρυση Αυγή:

    http://youtu.be/Tg0R_AVK5Dc

    http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=24&t=201266

    http://esxatianasxesi.blogspot.com/2011/02/hellas-orthodoxy-hellas-orthodoxy.html

    http://xawatch.blogspot.com/2011/02/blog-post_12.html

    http://www.youtube.com/user/Spartiwths

    http://xawatch.blogspot.com/2011/02/h.html

    http://xawatch.blogspot.com/2011/01/blog-post_5559.html

    http://esxatianasxesi.blogspot.com/2011/02/hellas-orthodoxy_12.html

    http://esxatianasxesi.blogspot.com/2011/02/hellas-orthodoxy_12.html

    http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=52&t=201266


    Με αφορμή τις παραπάνω ειδήσεις εστάλλει στο ιστολόγιο το κάτωθι ηχητικό σήμα από την Ο.Ε.Α. (μη μπείτε στον κόπο να κατεβάσετε τους συνδέσμους γιατί οι όλες οι σελίδες έχουν αποθηκευτεί και θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα στο πανελλήνιο)


    Ανανεωση 30.12.2011: Οι ιδιοκτητες των ως ανω ιστοσελιδων λυγισαν και κοτεψαν και κατεβασαν τα ως ανω ντοκουμεντα τα οποια εχουμε αποθυκευσει και μπορειτε να τα κατεβασετε https://rapidshare.com/files/720569685/satanistiki_xrisi_augh.rar
    Απάντηση
  3. ΑνώνυμοςJan 29, 2012 07:59 AM
    Η ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΒΑΘΙΑ ΧΩΜΕΝΗ ΜΕΣΑ
    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_1335.html

    ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ NEAR METATRON THΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (ΓΕΡΜΕΝΗΣ, ΚΛΠ)

    http://www.youtube.com/watch?v=6K59gujOsDI

    Η Ο.Ε.Α. έχει προκαλέσει προ πολλού σε διανοητική μονομαχία τον "Αρειο" (ΓΕΛΩΣ) μογγολόμορφο ουρακοτάγκο Μιχαλολιάκο αλλά αυτός ακόμη κάνει τον ...Κινέζο και σπέρνει εκ της πλαγίας βρωμεράς οδού συκοφαντίες και άθλια ψεύδη εναντίον της.

    Ο ...χριστιανός ΜΙΧΑΛΙΟΛΙΑΚΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ
    http://alithiastofos.blogspot.com/2011/02/blog-post_7003.html
    Απάντηση
  4. ΑνώνυμοςJan 29, 2012 08:14 AM
    ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ (ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΠΛΕΥΡΗΣ - ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ) ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠ

    http://img841.imageshack.us/img841/3461/ertzfzlyr.jpg

    Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος του Γεωργίου και της Ουρανίας, όπως και τα αδέλφια του, «δουλεύει»(με την ΕΥΡΕΙΑ ΕΝΝΟΙΑ) για το κράτος.
    Ο ένας αδελφός του, Αξιωματικός του Ε.Σ. προσφάτως «ανταμείφθηκε», για τις υπηρεσίες του προς το πασοκικό κράτος, με το βαθμό του Υποστρατήγου αφού προηγουμένως είχε διατελέσει Διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού (Θράκη) και είχε πολυετή προϋπηρεσία στην Ε.Υ.Π. (ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος το έχει παραδεχτεί). Και επομένως τίθενται τα ερωτήματα:
    Α) Είναι δυνατόν να είναι κάποιος αδελφός του «Αρχιναζί» Αρχηγού
    της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και να επιλέγεται εκείνος, από όλους τους
    Έλληνες Αξιωματικούς, να υπηρετήσει στις Μυστικές Υπηρεσίες και
    να διατελέσει Διοικητής της πιο αξιόμαχης και νευραλγικής μεγάλης
    Μονάδας στον Ε.Σ. του Δημοκρατικού Πασοκικού Κράτους;
    Είναι πασίγνωστο με πόσο «αυστηρά» κριτήρια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΣΥΝΗΣ (προσήλωση στο Σύνταγμα κλπ.) επιλέγονται οι Ανώτατοι Αξιωματικοί και βεβαίως οι πράκτορες της E.Y.Π από το 1974 έως και σήμερα.
    Άρα... και
    Β) Στην περίπτωση που κάτι «δεν πάει καλά» λ.χ. διαρροή απορρήτων πληροφοριών από τον νυν Στρατηγό και τέως πράκτορα προς τον «Εχθρό του Καθεστώτος» (στο κάτω κάτω αδέλφια είναι), ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ για την επιλογή αυτή;
    Ε, σ’ αυτή την περίπτωση βεβαίως «θα πέσουν πολλά κεφάλια». Πολύ ριψοκίνδυνο δε νομίζετε; Εκτός φυσικά, αν αυτοί που έκαναν την επιλογή είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΙ (πώς άραγε;) πως κάτι τέτοιο ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.
    Άρα…
    Ο άλλος αδελφός υπήρξε δικηγόρος (μεταξύ άλλων): 1) του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΣΚΩΤΑ, του ανθρώπου δηλ. που προκάλεσε (μόνος του;) το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο που ξέσπασε στη μεταπολεμική Ελλάδα και απείλησε να διαλύσει το ΠΑ.ΣΟ.Κ. αλλά και όλο το δημοκρατικό, σοσιαλιστικό, προοδευτικό κλπ. «μέλλον» της Ελλάδας, αφού εμπλέκονταν άμεσα ο ίδιος ο εθνοσωτήρας Ανδρέας Παπανδρέου αλλά και οι Κουτσόγιωργας, Τσοβόλας κ.α. σοσιαλιστικοί αστέρες, 2) του ΑΡΓΥΡΗ ΣΑΛΙΑΡΕΛΗ, του ανθρώπου δηλ. που ξεγελώντας(;) τους μηχανισμούς ενός ολοκλήρου κράτους, φυγάδευσε (κατ’ εντολήν ποίων;) τον Κοσκωτά και προσφάτως 3) του ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, του ανθρώπου δηλ. που είχε τη δύναμη (με τις πλάτες ποίων άραγε;) να εκβιάζει πανίσχυρους παράγοντες της πολιτικής και της οικονομίας όπως τους: Δημήτρη Τσάτσο, Γιάννη Λάτση, Παναγιώτη Αγγελόπουλο κ.α.
    Τα τεράστια - το τονίζω τεράστια - πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα (ΠΑ.ΣΟ.Κ. και μεγαλοεπιχειρηματίες - χρηματοδότες) κρέμονταν από το Τι τελικώς θα αποκάλυπτε στο δικαστήριο, αλλά και στον τύπο, ο Κοσκωτάς για τα «χαμένα» δισεκατομμύρια της Τράπεζας Κρήτης, για τα pampers κλπ. αλλά και αργότερα ο Σαλιαρέλης για το λόγο και τον τρόπο φυγάδευσης του Κοσκωτά καθώς και για τους μεσάζοντες, τα ανταλλάγματα κλπ. Επίσης τεράστια συμφέροντα κρέμονται τώρα από το Τι θα αποκαλύψει ο Μιχαλόπουλος για τη μέθοδο των εκβιασμών, την προέλευση του απαιτούμενου «υλικού», τους «συνεργάτες» και τους «εγκεφάλους» και τέλος ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ αυτά τα χρηματικά ποσά. Είναι λοιπόν κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι εκείνοι που έχουν τέτοιου είδους συμφέροντα, έχουν κάθε λόγο να «παρακολουθούν στενά» τις υποθέσεις αυτές.
    Και εδώ τίθενται άλλα ερωτήματα:
    Ποιος επισκέπτεται όλες τις ώρες και συζητάει ελεύθερα (ακόμη και στη φυλακή) με τον κατηγορούμενο;
    Ο δικηγόρος!
    Ποιος μαθαίνει ΠΡΩΤΟΣ τις προθέσεις του κατηγορουμένου;
    Ο δικηγόρος!
    Ποιος ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ τον κατηγορούμενο τι ΠΡΕΠΕΙ(;) να πει;
    Ο δικηγόρος!
    Απάντηση
  5. ΑνώνυμοςJan 29, 2012 08:15 AM
    ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ:
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ (ΚΟΣΚΩΤΑ, ΣΑΛΙΑΡΕΛΗ, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ), ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙΣ» ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ («για το καλό όλων») ΝΑ ΠΕΙ;
    Σωστά, Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ!!!
    Σίγουρα πρέπει κάποιος να είναι πολύ ΑΦΕΛΗΣ για να πιστεύει ότι σε τόσο σοβαρές ή για την ακρίβεια ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ υποθέσεις, η επιλογή του δικηγόρου είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ.
    Άρα…
    Αξιοσημείωτος επίσης είναι ο «ζήλος» που επιδεικνύει ο δικηγόρος Μιχαλόλιας, σε κάθε τηλεοπτική του εμφάνιση (δηλ. καθόλου σπανίως), ως καλεσμένος σε εκπομπές διαφόρων (κατά τ’ άλλα «στρατευμένων στην υπηρεσία του κράτους» και οπωσδήποτε της συνομοταξίας των «πλέρια» δημοκρατικών, αριστερών, προοδευτικών κλπ. και βεβαίως πάνω απ’ όλα «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΩΝ» και «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ») δημοσιογράφων, για να εκφράσει αβίαστα και χωρίς να συντρέχει κανένας ιδιαίτερος λόγος την πίστη του στη «Δημοκρατία», με γαρνιτούρα σχολιάκια του στυλ «ο εξάδελφός μου ο Βασίλης ο Μιχαλολιάκος» (σ.σ. ο γνωστός βολευτής της Ν.Δ. με την «πολυετή κοινοβουλευτική», καθαρώς σωματική, παρουσία στα «ορεινά» πίσω έδρανα της κορυφαίας εν Ελλάδι Δημόσιας Λέσχης Εχθρών της Εργασίας, γνωστής ως «Βουλή των Ελλήνων»).
    Απάντηση
  6. ΑνώνυμοςJan 29, 2012 08:16 AM
    H Ερμητική Τάξη της Χρυσής Αυγής έχει ισχυρούς δεσμούς με το ελληνικό ρατσιστικό (ομώνυμο) πολιτικό κόμμα, Χρυσή Αυγή. Η (Μαρία Βαβατσικη) Maria Babwasingh μια ελληνίδα που ζει στο Νιου Τζέρσευ, υπηρετεί ως ο κύριος σύνδεσμος μεταξύ της Ερμητικής
    (Εβραιο-Μασονικής) Χρυσής Αυγής και του ομώνυμου κόμματος "Χρυσή Αυγή" της Ελλάδος.
    Απάντηση
  7. ΑνώνυμοςJan 29, 2012 08:20 AM
    Φίλοι και φίλες..αυτή είναι λεγόμενη "Αίτηση εγγραφής μέλους" της Χρυσής Αυγής, από αυτές που συμπλήρωναν χιλιάδες εθνικιστές επί σειρά ετών, συνθέτοντας ένα τεράστιο αρχείο με στοιχεία για το φακέλωμα χιλιάδων εθνικιστών από τον Μιχαλολιάκο εδώ και τρεις δεκαετίες, και την παράδοση του υλικού αυτού στην Υπηρεσία Προστασίας του Πολιτεύματος....Σε κάθε αίτηση βασικό σημείο ήταν η μηνιαία οικονομική εισφορά.
    Τα τσέπωνεi καλά ο χοντρός.
    Όταν συμπλήρωναν την αίτηση , πολλοί αναρωτιόνταν το γιατί χρειάζονταν να συμπληρώσει κανείς το που δουλεύει και το τηλέφωνο της δουλειάς του.

    Και είναι πολλοί που το έμαθαν με τον χειρότερο τρόπο, όταν αργά η γρήγορα κατάλαβαν τι συνέβαινε και έφυγαν, σταματώντας να αφήνουν τα λεφτά τους στο ΜΑΓΑΖΙ... Η ασφάλεια εδώ και χρόνια κρατάει βίντεο από πρόσωπα και όποτε δεν της τα δίνουνε έτοιμα από ΧΑ,έρχεται και τα τραβάει η ίδια.

    Και εννοείται ότι οι "αρχηγοί" σας, μιας και είναι "νόμιμο πολιτικό κόμμα" και τα έχουν καλά με το κράτος, δεν θέλουν να του μπουν στο μάτι και νa τους κλείσει το μαγαζάκι... έτσι πάντα συμορφώνονται και δίνουν στην Ασφάλεια στοιχεία από το αρχείο της Χ.Α. όποτε τους ζητηθεί. Και όποτε χρειαστεί , αφήνουν την Ασφάλεια να κάνει έρθει να πάρει και τα δικά της.

    Πρακτικά δηλαδή η Χ.Α. εκτός από μαγαζί, λειτουργεί και ως ένας μηχανισμός φακελώματος και αρχειοθέτησης με πλήρη στοιχεία ταυτότητας, φωτογραφίες βίντεο, καταγραφή δραστηριοτήτων και πολιτικών απόψεων κλπ ,όλων των "επικίνδυνων στοιχείων για την δημοκρατία" στην οποία διεκδικεί πάντα την θέση του ο μαγαζάτορας Μιχαλολιάκος. Έχουνε στοιχεία φωτογραφίες και πλήρη ονόματα χιλιάδων εθνικιστών 30 χρόνια τώρα και αν κάποτε η δημοκρατία τους απειληθεί, θα ξέρουν πολύ καλά που να πάνε να ψάξουν.

    Όσοι δεν ξέρετε ψάξτε να δείτε τι είναι το "ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ" και επίσης ποιοί στον εθνικιστικό χώρο διατηρούν πολύ στενές προσωπικές σχέσεις με συνεργασίας με άτομα που εργάζονται σε αυτό (και ψάξτε να βρείτε και ποιοί ανάμεσα στους γνωστούς "πατριώτες" που κουβαλά ο Μιχαλολιάκος σε όλες σχεδόν τις ανοιχτές συγκεντρώσεις της Χ.Α. εδώ και χρόνια και τους οποίους τους κατηγορεί στα γραφεία αλλά είναι τακτικός συνεργάτης τους και τους στέλνει συνέχεια στοιχεία, εργάζονται σε αυτό το τμήμα

    "Αίτηση εγγραφής μέλους"
    http://imageshack.us/f/838/aitisimelous.jpg/
    Απάντηση
  8. ΑνώνυμοςJan 29, 2012 08:23 AM
    ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

    Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙ. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.Ο ΠΕΡΙ ΔΙΩΚΕΤΕ ΕΝΩ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΑΡΑΠΗΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΨΥΧΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ.

    Ο ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΗ. Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΙΜΗ ΑΚΟΜΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΞΥΠΝΑ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΝΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΣ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ.

    ΒΛΑΚΑ ΜΟΙΣΙΑΚΑ.ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ.ΚΡΥΨΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΠΗΡΑΞΟΥΜΕ .ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΔΕΙΛΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ 10ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ.

    Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ.ΟΥ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΑ.

    SKINHEADS ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙ.ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ.ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΦΥΓΕΤΕ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ.

    ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.ΑΥΤΟΣ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΑΒΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΠΑΡΤΗ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ.ΑΝ ΓΝΩΡΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΣΤΑΣΗ.

    ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΒΓΑΛΕ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.ΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ.

    ΧΑΡΗ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ.ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ.ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΝΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΕΡΙ.

    ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ Χ Α Ν Ι Α ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΠΕΣΕ Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΧΑΦΙΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΤΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΕ.ΦΗΜΙΖΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΑΣ. ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ !!!!!!!!!!

    ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ. ΟΠΩΣ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΜΑΖΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ.ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΑΕΤΩΝ!!!!!

    ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΤΩΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΕΝΩ Ο Ν.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΑΠΕΦΕΥΓΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ. ΜΑΤΩΣΤΕ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΥΒΡΙΣΤΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ. ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΤΗ SD=ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΟΡΘΙΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.

    ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΚΕΚΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΕΡΝΑΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΣΑΙ ΑΠΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΓΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΠΕΡΙ. ΣΕ ΤΙΜΑΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

    ΦΙΛΟΙ Ο Ν.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑ ΑΔΕΛΦΗ. ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟ.

    ΝΙΚΟΛΑΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΕ ΟΙ ΧΡΥΣΟΙ ΑΕΤΟΙ ΣΕ ΚΟΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΨΗΛΑ. ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ . ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ (ΚΟΣΚΩΤΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ).

    ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙΣ. ΣΑΠΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΣΤΑ Β.ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ
    Απάντηση
  9. ΑνώνυμοςJan 29, 2012 09:52 AM
    Η Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ.. ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;;
    ΔΙΟΤΙ ΑΜΦΟΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΡΟΠΗ 666 ΚΑΙ Η ΡΟΠΗ 888 ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΓΝΙΑΚΕΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ ΩΣ "666" ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΦΥΛΗ - ΚΙΝΑ 888 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ+ΙΣΛΑΜ..ΣΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ.
    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΩΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΤΡΑΠΟΥΣ, ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗ ΡΟΠΗ 666 ΩΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ...
    ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΔΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝΑ ΚΑΛΠΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΟΠΑΔΟΥΣ ΛΟΓΩ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ..
    Απάντηση
  10. Konstantinos KoytelidisJan 29, 2012 02:04 PM
    ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΙΟΣ ΠΡΟΣ ΑΓΝΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΕ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΠΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΡΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΟΕΑ ΜΕ ΑΠΑΝΩΤΑ ΕΜΑΙΛ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΠΗΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΟΘΕΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ?
    Απάντηση
  11. andromediosJan 29, 2012 02:18 PM
    Η ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΗ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΩΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/01/blog-post_30.html
    Απάντηση
  12. ΑνώνυμοςJan 29, 2012 02:44 PM
    ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ NEAR METATRON THΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (ΓΕΡΜΕΝΗΣ, ΚΛΠ)
    http://youtu.be/Tg0R_AVK5Dc
    Απάντηση
  13. MinosJan 29, 2012 03:35 PM
    ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η Χ.Α. ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΤΟ ΚΑΘΕ BLOG ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΗ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗ.
    Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ Χ.Α.,ΑΝ Η Χ.Α. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΚΟΙΝΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Ή ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΟΜΟΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;
    ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΝ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΤΟΤΕ ΠΙΘΗΚΟΛΙΑΚΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ;
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΓΙΑΧΒΟΥΓΕΝΩΝ Η GOOGLE ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΦΩΤΟΣΟΠ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ IN AND OUT WORLD ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟΛΙΑΚΟ;
    ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΣ....ΜΑΛΛΟΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ.



ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More