21 Φεβρουαρίου 2012

ΕΙΣΤΕ ΥΠΗΚΟΟΙ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ + ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ!

Δεν υπάρχουν ΜΗ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ::: Να απαντήσουν στα παρακάτω::: Κάτι λένε οι  άνθρωποι........  
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΗ "ΜΑΛΑΚΑΣ" Ή ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ, ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ Ή ΟΧΙ;;;  


ΣΥΥΜΠΑΤΡΩΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ, ΕΙΣΤΕ ΥΠΗΚΟΟΙ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ, ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΑΝΙΣΘΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!
Κ. ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΡΗΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ «ΔΕΙ, ΔΗ, ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΝ ΑΝΕΥ ΜΑΛΑΚΙΑΣ»?
Κ. ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΑΡΑΣΕΙΡΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΡΗΤΟ «ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ» ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΙΑ ΣΟΥ. ΑΔΩΝΑΚΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ  ΚΑΝΕΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΗ, ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ «ΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΗΣ», ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΚΟΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΗΔΗ  ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΗ. ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣ?
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.
ΑΙΤΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΩΝ, ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΕΚΣΤΡΑΤΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΠΙΘΑΝΩΣ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ, ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ, ΦΡΑΓΓΙΑΣ, ΚΙΒΔΗΛΟΥ, ΑΓΓΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΗΠΑ, Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΨΩΡΟΚΩΣΤΕΝΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ, ΕΝΩ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΩΣ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΝΔΟΞΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ  
http://dikaiopolis.gr/2012/01/24/3851_kz/,ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΖ. Φ. ΚΕΝΕΝΤΥ, ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΙΡΑΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ, ΠΤΩΣΗ ΒΑΓΔΑΤΗΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΑΝΤΑΜ ΧΟΥΣΕΙΝ, ΜΕΜΟΥΑΡ, ΚΑΝΤΑΦΙ, ΚΛΠ. ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥΜΕ.
ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ, ΔΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΦΟΡΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΕ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ (ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝΤΕΣ), ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ, ΣΤΙΣ ΔΙΑΛΞΕΙΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ, ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΙΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ, ΩΡΑ 5.30, ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΝ ΕΣΟΠΤΡΟΝ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 47, ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΓΙΑ ΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΣΥΖΗΤΗΣΗ,ΙΔΙΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΤΗΡΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
ΜΕΙΖΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ, Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ  ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΨΗΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΜΑΖΕΙ. ΘΕΜΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.
Ο Κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΛΕΕΙ ΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΚΑΥΣΙΜΑ, ΚΛΠ. ΛΑΘΟΣ ΜΕΤΡΑΤΑΙ, Κ. ΠΑΠΑΔΗΜΕ. ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΘΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.
ΓΙΑΤΙ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΣΕ ΕΥΡΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΚΑΥΣΙΜΑ, ΚΛΠ? ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΣΕ ΕΥΡΩ!
ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΕΤΡΑΣ, Κ. ΠΑΠΑΔΗΜΕ!
Κ. ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ, ΦΥΣΙΚΕ, Κ. ΠΑΔΗΜΕ, ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ. ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΜΕ ΨΕΥΔΟΠΠΡΟΦΗΤΙΕΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ, ΟΙ ΑΛΑΛΟΥΜ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟΣ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ, ΟΠΩΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΥΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΕΡΗΦΡΝΕΥΕΤΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ!
ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΩΡΑ?
ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? Η ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΗ ΑΦΘΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΥΡΩ, ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΚΚΤΟΜΥΡΙΩΝ ΑΝΑΡΓΩΝ, ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΟΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΘΑ ΕΦΕΡΝΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΔΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ!
ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ‘Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ?
 
ΣΤΙΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΕΠΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ, ΖΩΝΤΑΝΑ, ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ, ΩΡΑ 5.30, ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΝ ΕΣΟΠΤΡΟΝ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 47, ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΓΙΑ ΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΙΔΙΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΤΗΡΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ
ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ (ΜΑΖΥ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΕΩΛΥΣΙΩΝ. ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟΝ?
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΘΟΝΑ, ΔΩΡΕΑΝ (ΑΝΕΥ ΤΟΚΩΝ), ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΞΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ. ΤΕΛΕΙΑ!
ΑΛΟΓΟΙ ΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ … ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ  ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΕΙΤΕ.
ΜΗΠΩΣ  ΠΡΟΤΙΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΤΡΟΦΙΚΗ ΤΑΧΑ ΛΥΣΗ ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΝΤ?
7/2/2012
ΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΟΖΩΝΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?  ΓΙΑΤΙ?
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΟΖΩΝΗ?
ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ή ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ?
ΠΙΣΩ  ΣΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.
ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΑΙ ΣΕ 12.000 ΚΡΥΦΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ  Κ. Λ. ΠΑΠΑΔΗΜΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ. ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΟΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΝΑΛΙΑ, ΡΑΔΙΦΩΝΑ, Κ.Λ.Π.,
ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ:
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΙΩΝΕΚΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?
ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΤΡΙΤΕΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΝΕΟΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΕ. ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΛΟΙ.
ΤΡΟΠΟΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΙΑΣ, ΤΗΛ. 210-9012028, ΦΑΞ. 210-9011620, ΚΙΝ. 6944338415, Ε-ΜΕΙΛ ppappas@papimi.gr, προφιλ www.papimi.gr, βιογρφικο, cv-2, www.papimi.gr/PAPCVEN2007oktober.doc  ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΤΡΙΤΩΝ,
www.papimi.gr/osc.htm  
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΙΩΝΕΚΤΗΜΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
1ον ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΥΡΩ  ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ, ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΠΛΗΘΩΡΙΖΕΤΑΙ, ΑΦΟΥ  ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ, ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΥ ΤΟΚΟΥ ΔΑΝΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΝΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΕΗ, ΛΟΓΩ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΛΟΥΣΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΗΣ. ΝΑ ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΘΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΔΑΝΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΗΝ ΜΙΣΗΤΗ ΕΦΟΡΙΑ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΣΟΔΩΝ, ΘΑ ΤΥΠΩΝΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ: ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΥΡΩ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ HΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΠΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩ ΚΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΚΛΠ.
Π.Θ.Π.

ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΑΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΟΝΤΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.
ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΙΩΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΑΣ ΡΓΟΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΑΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΔΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΛΥΣΗ.
ΤΟ ΔΝΤ ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΗΣ (ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΛΛΟΣΤΕ, ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΔΑΝΙΖΕΙ, ΟΛΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ), ΑΛΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ  ΚΑΠΟΙΑ  ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ. Π.Χ. ΤΟ ΔΝΤ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΟ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΝΤ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΥΦΗ ΤΟΥ ΑΤΖΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ?
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩ, ΣΑΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ, Η ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΠΟΙΗΣΗ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΡΑΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΡΕΥΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟΥ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΝΤΟΚΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ, ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΔΑΝΙΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΝΕΩΝ ΤΟΚΩΝ, ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
ΑΝΑΥΣΗ ΛΕΞΗ ΠΡΟΣ ΛΕΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΨΕΥΤΟ-ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ.
 
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ 31/1/2012, ΣΑΣ ΞΑΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ, ΩΡΑ 5.30, ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΝ ΕΣΟΠΤΡΟΝ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 47, ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΓΙΑ ΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΡΙΜΟΓΜΑ, ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΩ.

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΙΑΣ, ΤΗΛ. 210-9012028, ΦΑΞ. 210-9011620, ΚΙΝ. 6944338415, Ε-ΜΕΙΛ 
ppappas@papimi.gr, προφιλ www.papimi.gr, βιογρφικο, cv-2, www.papimi.gr/PAPCVEN2007oktober.doc  ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΤΡΙΤΩΝ,
www.papimi.gr/osc.htm  
Π.Θ.Π.
ΔΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ,
ΑΚΑΔΗΜΙΑΚΟΣ,
ΑΡΙΣΤΟΒΑΘΜΙΟΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ, PhD.
ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΩΙΚΑ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙΤΕ, ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΝΔΕΙΞΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΥΡΩ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ.
 ΜΕ ΤΟ ΕΚΤΟΠΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΕΕ, ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ.
ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ Ε. ΕΥΡΩ, ΜΙΣΘΩΣΑΤΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΥΡΩ ΤΗΣ Ε.Ε..
 ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΦΥΗ ΛΥΣΗ, Κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ, Κ. ΠΑΠΑΔΗΜΕ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΕ, Κ. ΠΟΒΟΒΟΠΟΥΛΕ??????????????
Η ΜΕΓΑΛΟΦΥΗΣ ΛΥΣΗ.
ΤΟ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΧΡΥΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΗΚΕ.
ΤΟ ΞΕΝΟ ΔΝΤ ΝΑ ΜΗΝ ΣΩΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΞΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ. ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΑΦΘΟΝΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ, ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ, ΟΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΙΚΟΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟ ΔΝΤ, ΞΕΝΟ ΧΡΗΜΑ, ΔΩΡΕΑΝ.
ΚΑΤΩ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΕΣ ΨΕΥΤΟΝΥΜΕΣ, ΙΔΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΘΝΙΚΗ…ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ.
ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΦΕΛΙΣ.
ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΥΠΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝΩ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΕΚΕΙ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ, ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ.
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΩ,
ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ, ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΝΑΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΑΖΕΤΕ, Η΄ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ.
ΑΥΤΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΩ, ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΤΙ, ΑΝ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΩ, ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΧΡΗΑΖΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΠΩΛΙΤΗ, ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΛΛΑΧΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΩ.
ΕΤΣΙ, ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ, Κ. ΠΡΟΒΟΠΥΛΕ, ΓΕΝΙΚΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΩ, ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΕΙΣΡΟΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΛΙΒΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ.
ΤΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ? ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΕΡΔΙΖΟΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟΥ, ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ, ΩΡΑ 5.30, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 47, ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΝ «ΕΣΟΠΤΡΟΝ» ΣΤΙΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ, ΕΙΣΟΔΟΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
ΕΠΙΣΗΣ, ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ TV, ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.
ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ 17/1/2012, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.
 
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ 24/1/2012, ΣΑΣ ΞΑΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ, ΓΙΑ ΟΙΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΡΙΜΟΓΜΑ, ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΩ.

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΙΑΣ, ΤΗΛ. 210-9012028, ΦΑΞ. 210-9011620, ΚΙΝ. 6944338415, Ε-ΜΕΙΛ ppappas@papimi.gr, προφιλ www.papimi.gr, βιογρφικο, cv-2, www.papimi.gr/PAPCVEN2007oktober.doc  ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΤΡΙΤΩΝ,
www.papimi.gr/osc.htm  
Π.Θ.Π.
ΔΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ,
ΑΚΑΔΗΜΙΑΚΟΣ,
ΑΡΙΣΤΟΒΑΘΜΙΟΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ, PhD.

********************
ΤΟ ΕΥΡΩ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΕΥΝΟΕΙ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ. ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, Π.Χ., ΤΟ ΕΛΛΗΝΟ ΘΑ ΠΕΡΙΩΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΛΕΤΕ?
ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΘΕΛΕΤΕ.
ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΡΩΤΗΜΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟΥ, ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ, ΩΡΑ 5.30, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 47, ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΝ «ΕΣΟΠΤΡΟΝ».
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ TV, ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.
 
Κ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΛΥΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΧΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΦΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ, ΠΟΝΗΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΜΑ, ΧΕΡΙ ΣΤΙΣ ΠΑΛΑΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΠΡΟΩΘΗΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ, ’Η ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΜΑΣ ΔΙΕΘΥΝΘΗΣΕΙΣ.
ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΒΟΛΕΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΡΑΞΕΩΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ, ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕ ΕΔΩ, ΜΟΝΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ. ΟΧΙ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΑ.
ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΙΑΣ, ΤΗΛ. 210-9012028, ΦΑΞ. 210-9011620, ΚΙΝ. 6944338415, Ε-ΜΕΙΛ ppappas@papimi.gr, προφιλ www.papimi.gr, βιογρφικο, cv-2, www.papimi.gr/PAPCVEN2007oktober.doc  ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ,
www.papimi.gr/osc.htm  
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΩ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΕΣΧΩΝ, ΣΤΟΩΝ, ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗΣ, ΞΕΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ  ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, ΟΣΜΙΟ, ΟΥΡΑΝΙΟ, ΧΡΥΣΟ, ΚΛΠ, ΘΑΛΛΑΣΣΕΣ, ΝΗΣΙΑ, ΗΛΙΟ, ΚΛΙΜΑ, ΝΑΥΤΗΛΙΑ, ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΚΛΠ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΚΡΑΤΗΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΚΑΤΑΣΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΕΝΔΙΤΗ, ΟΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩ, ΚΑΙ  ΕΠΕΝΔΙΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ (ΣΚΛΗΡΑ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩ,) Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ.
ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΜΑΣ ΣΥΝΑΚΟΛΟΙΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΕΝΔΟΤΟ, ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΥΤΕΣ, ΕΝΩ, ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΚΑΝΑΛΙΩΝ, ΑΛΛΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΟΝΤΑ, ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΩΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΔΕΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ,(ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ, ΘΑ ΣΥΝΘΛΗΨΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΘΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ 1950, ΓΙΑΤΙ?, ΓΙΑΤΙ, ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ), ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΜΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.
ΠΡΟΔΟΣΙΑ, κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, κ. ΠΑΠΑΔΗΜΕ.
ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ, Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ, ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΟΙΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΜΕΡΙΚΑ ΤΡΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ! ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΔΑΝΕΙΖΟΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΑΥΞΑΝΟΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΠΛΩΝ, ΛΟΓΩ, ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΩΝ ΤΟΚΩΝ.
ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΔΗΓΟΥΜΕΘΑ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΣΗΜΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ κ. Δ. ΚΑΖΑΚΗ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΥ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,
ΚΑΙ ΥΦ’ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΡΑΓΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΔΡΑΧΜΗ?
ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΑΦΘΟΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΩ, ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕ ΤΙΣ ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΡΜΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΞΑΝΕ ΤΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΔΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΑΝΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΤΟΚΟΧΡΕΩΛΥΣΙΩΝ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ?     
ΓΙΑΤΙ, Κ. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΕ, ΤΩΡΑ Η ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΣΥΝΘΛΙΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ?
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ?
Κ. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΕ, ΚΑΙ ΠΡΟΒΕΙΟ ΓΑΛΑ, ΕΜΕΙΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΕΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΝ ΕΝΧΩΡΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΑΙΤΕΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΟΥΜΕΝΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ? ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΨΟΡΟΚΩΣΤΕΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΤΑΧΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΣΟΥ, ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΕΛΛΑΣ.
ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ, ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΡΕ, ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ, ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ, ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΑΠΕΡΙΟΣΤΟ, ΔΩΡΕΑΝ, ΑΤΟΚΟ,ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΝΧΩΡΙΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΙΣΡΟΗ ΠΕΡΙΣΣΟΕΡΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΚΟΜΗ.
ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΙΣΟΜΕΡΙΣΜΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ NA PARAKALAEI ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ, Π.Χ. ΚΑΤΑΡ.
ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΚΛΗΡΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.
ΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΕΛΕΤΕ?
ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΡΙΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΕ ΠΟΤΕ, ΚΑΝΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΕΓΩ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΣ. 
 
ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΔΡΑΧΜΗ.
ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΑ, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥΛΕΟΝΤΟΣ ΤΡΩΝΕ ΟΙ  ΔΑΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ.
ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΡΓΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ, ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΥΣΟ, ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΟΛΛΑΡΙΟ,…, ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΑΓΩΓΕΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΟΥΑΝΚ.
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ.
ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΑΝΙΖΕΣΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΤΗΝ ΑΥΞΑΝΕΤΕ.
ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΩΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΞΤΕ ΤΟ ΠΡΟΤΟΓΝΩΡΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΕΥΡΩ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.
Η ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΕΙΧΕ ΤΕΘΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣ 341 ΔΡΧΜΕΣ. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΤΙΣΤΗΧΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 1 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣ 1.5 ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΡΑΧΜΕΣ! ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΕΧΕΙ ΥΠΟΤΙΜΗΘΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 170 ΦΟΡΕΣ!
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΜΙΣΘΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥ Η’ ΛΙΓΩΤΕΡΟ 1.5 ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ, ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΩΤΕΡΑ 1 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣ 1 ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΩΤΕΡΟ.
ΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ ΓΙΑ ΞΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕΣ, ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΔΣ, ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΟΣ. ΤΡΙΤΗ 13/12
ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΛΕΝΕ,
«ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ, ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ»
ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΜΕΝΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ (ΚΟΣΚΩΤΑΔΕΣ) ΛΕΝΕ, «ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ, ΔΥΝΑΣΑΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙΝ, ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ (ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΑΥΤΟΥΣ) ΑΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΙΡΕΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ Η’ ΑΥΛΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΗ»
ΔΟΚΤΟΡAΣ   Π. Θ. ΠΑΠΠΑΣ
ΓΙΑ ΠΡΟΦΙΛ-ΒΙΟΓΡΦΙΚΟ CV-2
www.papimi.gr
ΓΙΑ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ 
PPAPPAS@PAPIMI.COM, 210-9012028,
 
Η ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ-ΗΠΑ, ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΟΥΜΕΝΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ, ΠΟΥ ΛΥΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.
ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΕΡΩΠΑΙΟΥΣ, ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ «ΕΥΡΩ» ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ. ΒΓΑΛΤΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΣΩΘΗΤΕ.
ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΖΟΝΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΡΙΣΗ.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΟΝΗΣ?
Ο ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ.
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ? ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΑΜΕΣΩΣ.
ΣΤΟΝ ΑΘΕΜΥΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΣΥΝΤΡΙΒΕΤΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΤΩΡΑ.
Η ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ.
ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ, ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΚΛΗΡΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.
ΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΕΛΕΤΕ?
ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΡΙΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΕ ΠΟΤΕ, ΚΑΝΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΕΓΩ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΣ. 
TO ΕΥΡΩ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ, ΛΕΝΕ, ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ. ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΔΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΔΕΝ ΚΑΡΡΕΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΤΑΤΟ ΕΥΡΩ.
ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.
ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΘΝΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ.
ΑΡΚΕΙ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ.

Η ΕΥΤΥΧΗΣ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΣΘΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ.

Ο καθ. Αναστάσης Κοβάτσης εξηγεί τι υπάρχει στο υπέδαφος μας και πως οι ολιγάρχες σε συνεργασία με τους ντόπιους προδότες κλέβουν και λεηλατούν το μέλλον των Ελλήνων.
Αυτή τη χώρα πάνε να ξεπουλήσουν για 340 δις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
 
Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα ....

1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις ΔΥO ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα).

Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.

2. Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι,
Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ.


3. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία.


4. Δεχόμαστε 16.000.000 τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια
σημαντική τουριστική βιομηχανία.


5. Έχουμε τρία πολύ μεγάλα ναυπηγεία που κατασκευάζουν κάθε  είδος πλοίου .


6. Έχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν  βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϊ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κλπ.


7. Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά πλοία   είμαστε έτσι 1οι στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1.500 τεράστια τάνκερ και φορτηγά έχουν οι Κύπριοι πλοιοκτήτες -5οι στον κόσμο.


8. Είμαστε 2οι παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα, 3οι στις ελιές, 3οι
παγκοσμίως στον κρόκο, στα ακτινίδια, στα ροδάκινα.


9. Είμαστε 1οι στον κόσμο σε νικέλιο, 1οι σε λευκόλιθο, 1οι στον κόσμο σε υδρομαγνησίτη, 1οι στον κόσμο σε περλίτη, (1.600.000 τόννοι), 2οι παγκοσμίως σε μπετονίτη (1.500.000 τόννοι), 1οι στην ΕΕ σε βωξίτη (2.174.000 τόννοι), 1οι και σε χρωμίτη, 1οι και σε ψευδάργυρο, 1οι και σε αλουμίνα.


10. Έχουμε την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο ΝΑΤΟ (μετά τις ΗΠΑ, ενώ οι Τούρκοι είναι προτελευταίοι), ενώ έχουμε και το 2ο καλύτερο Πολεμικό Ναυτικό στο ΝΑΤΟ, με την Τουρκία να είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!


11. Έχουμε νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως. Εντωμεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ. Έχουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη , τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης. Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι - κρατηθείτε - 10.000.000.000.000 (10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΆΡΙΑ !) όπως αναφέρει τοΓεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το ΥΣΓΣ.

Αυτή τη χώρα πάνε να ξεπουλήσουν για 340 δις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ =(Στη μαύρη λίστα;;;)  http://users.otenet.gr/~tzinis  tzinis@otenet.gr
1) Έτυχα μίας τιμητικής διακρίσεως εκ μέρους του Google, και με διέγραψε τον ιστότοπο http://www.tzinis.blogspot.com/ Αυτοί με διέγραψαν μια φορά εγώ 2. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που βγάζουν μανταρίνια. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More