29 Φεβρουαρίου 2012

ΚΙΝΕΖΟ-ΜΟΓΓΟΛΟΣ Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΤΟΥ PATRIOT ACT ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Τυχαία ή εσκεμμένα; Ο Viet D. Dinh ορκίστηκε ως βοηθός γενικού στο γραφείο νομικών υποθέσεων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 31 Μαΐου του 2001, μόλις ελάχιστους μήνες προτού την επίθεση στους δίδυμους πύργους.
Στην σελίδα των Φίλων της Ελευθερίας των ΗΠΑ, αναφέρουν καθαρά ότι έχουν έναν «υπόγειο» (προδότη) εντός των υψηλοτάτων επιπέδων και θα συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί τους. Δεν είναι απλό κάποιος να διορίζεται σε μια τέτοια θέση και ξαφνικά να γίνεται ο αρχιτέκτονας μιας σειράς τροπολογιών που βασανίζουν ένα ολόκληρο κράτος και…. βάζουν τα θεμέλια για ένα αστυνομικό κράτος. Αλήθεια, ποια η σχέση του κυρίου Dinh με τις τελευταίες κινήσεις της Κίνας, της Μογγολίας και του Θιβέτ που προετοιμάζουν την παραπλάνηση των συμμαχικών δυνάμεων των ΗΠΑ και της Ευρώπης σε μια παγίδα θανάτου; (Είδατε άρθρο «Κίτρινος Συναγερμός» λίγο πιο κάτω)

Περισσότερες πληροφορίες για το ύποπτο παρελθόν του Viet D.Dinh μπορείτε να δείτε στην κάτωθεν σελίδα:


http://diaggeleas.wordpress.com/2012/02/26/%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b5%ce%b6%ce%bf-%ce%bc%ce%bf%ce%b3%ce%b3%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%83-%ce%bf-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b9%cf%84%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%bf%ce%bd%ce%b1%cf%83-%cf%84%ce%bf%cf%85-patriot-act/
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More