5 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΟΓΟΥΡΟΝΟ Ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΡΩΜΙΟ

http://afipnisoy.blogspot.com/2012/03/blog-post_237.html#more

Ο ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ “ΕΦΤΥΣΕ” ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ…..

 ….….. μέσω του ΑΝΤ1 και της  εκπομπής του Γ. Παπαδάκη.

ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ

 Ερωτώμενος πολύ συγκεκριμένα για τον σφαγιασμό των μισθών και της φτώχιας των ελλήνων ο ακατανόμαστος σφάχτης και υπηρέτης των Γερμανών Βενιζέλος είπε: «Όταν κατεβάζεις τους μισθούςεπιτρέπεις στην επιχείρηση με μειωμένο κόστος εργασίας να πάρει κόσμο με μεγαλύτερη ευκολία και να επενδύσει. Άρα μειώνοντας τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα μειώνεται και η 
ανεργία διότι κάποιος πρέπει να μιλάει και στο όνομα τους ενός εκατομμυρίου ανέργων. Όταν στους νέους μέχρι 24 ετών έχεις ανεργία 48% πρέπει κάτι να μπορέσεις να κάνεις να μπει το παιδί για πρώτη φορά στην αγορά εργασίας, να αποκτήσει μια εμπειρία, να μπορέσει να κάνει ένα βιογραφικό, να μπορέσει να σταδιοδρομήσει».
Ο απατεώνας του κοινού ποινικού δικαίου, ο νομικός της  COSA NOSTRA , ο διαστροφικά πολιτικά άρρωστος , ο Αττίλας του ολοκαυτώματος των εργασιακών ανθρώπινων δικαιωμάτων φτύνοντας στην κυριολεξία τους αγωνιούντες έλληνες και πεινασμένους άνεργους συμπολίτες μας , υπεραμύνθηκε της σφαγής των εργαζομένων  που ο ίδιος έπραξε κατόπιν των διαταγών της Γερμανικής διοίκησης της Ευρώπης θεωρώντας ότι ο λαός είναι χαχόλος και κάφρος και δεν καταλαβαίνει τα αυτονόητα. Ότι δηλαδή  η πολιτική του ίδιου και της κατοχικής κυβέρνησης πολλαπλασίασε την ανεργία και την εξαθλίωση, ότι οι υπηρέτες των Μνημονίων και των επικυρίαρχων είναι οι υπαίτιοι της πώλησης της χώρας και των Ελλήνων.
ΚΥΡΙΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ 2 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΣΦΑΖΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ??
Σημειωση. Μιλάμε για τον εμπνευστή και συγγραφέα του νόμου περί MH ευθύνης υπουργών, ο οποίος νόμος αποτελεί παγκόσμια πατέντα υπονόμευσης της Ισονομίας του Συντάγματος με παράκαμψη των βασικότερων διατάξεων κάθε δημοκρατικής κοινωνίας. Θέσπισε το ακαδημαϊκό τούτο ”χαμίνι”  το ακαταδίωχτο και την ατιμωρησία για κάθε “δουλειά” λεηλασίας στους δημόσιους πόρους εκτοξεύοντας σε εθνοκτόνα ύψη τη διαφθορά και τη ρεμούλα των ΑΛΗΤ που τελείωσαν το ελληνικό κράτος.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More