27 Φεβρουαρίου 2011

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ/ΚΥΡΙΑΚΗ-27/2/2011.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
*ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ.
*ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 4 ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ.(ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΕΑ).
*ΑΝ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ(ΑΦΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ) ΤΟΤΕ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΟΝ Γ.ΓΙΑΓΚΟ/ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ Α/ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΦΡΑΓΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ.
*ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ/ΛΑΡΙΣΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ(ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ) ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ/ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΕΤΡΟ ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ.
*ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΣΤΡΑΤΟΥ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ. ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ-ΑΝ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ- ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΩΣ Α/ΓΕΣ.
*ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΦΕΡΟΥΝ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΣΠ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΝΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ 3-4 ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ 76 ΚΑΙ 77. ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΔΣΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΔΗΜ. ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΣΔΥΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΩΣΤΑ ΘΕΟΦΑΝΙΔΗ. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΡΓΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ. ΑΔΥΝΑΜΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ ΣΑΜΠΑΤΗ ΞΙΦΑΡΑ.
*ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΑΞΗ 77 ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ. Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ NDC-GR ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΜΜΑΧΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΧΑΛΗ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΥ(NDC-GR/ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΗΓΩΝ ΓΕΕΘΑ)
*ΓΙΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗ-ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ- ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΙ Σ. ΚΟΥΤΡΗΣ(98 ΑΔΤΕ-ΛΕΣΒΟΣ), ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ(ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠΖ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ)/ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΝΑΤΟ-ΕΕ, ΕΝΩ ΟΙ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΖΙΑΖΙΑΣ(95 ΑΔΤΕ-ΡΟΔΟΣ)-ΜΑΛΙΑΧΩΒΑΣ(ΔΙΤ/ΓΕΣ), ΕΝΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΔΙΣΠΟ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ ΚΑ.
*ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΔΕΝ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ Ο ΝΥΝ ΑΥ/ΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ Ο ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΖΙΑΖΙΑΣ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΣΕ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΕΠΙ ΠΑΡΑΓΙΟΥΔΑΚΗ ΕΙΧΕ 6 ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΩΝ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΣΕ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΑ ΒΑΣΗ ΤΟ 2005-2006 ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ(ΣΥΝ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΤΕΙΧΑΝ 6 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΣΣ).
*ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΗ ΠΗΓΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ . ΛΟΓΩ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΣΕ ΒΑΘΟΣ.
ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΟΝ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟ. Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΙΜΟ Α/ΑΤΑ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟ (ΕΑ) ΘΕΟΛΟΓΟ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ.

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More