12 Απριλίου 2011

Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ AGENDA 21!


Στο διάστημα 3-14 Ιουνίου 1992, 178 αρχηγοί κρατών απ’όλο τον κόσμο υπέγραψαν στο Ρίο ντε Τζανέϊρο της Βραζιλίας ένα “μνημόνιο”-θα λέγαμε σήμερα-συνεργασίας. Το μνημόνιο αυτό φέρει την ονομασία ΑGENDA 21 ή κωδικοποιημένα Α-21.

Η ΑGENDA 21 διαπραγματεύεται παγκόσμιες δράσεις και....
λύσεις απέναντι σε ένα παγκόσμιο πρόβλημα.Ποιό είναι αυτό; Μα,ποιό άλλο απο το φαινόμενο του θερμοκηπίου και την προβλεπόμενη κλιματική αλλαγή ώς απόρροια της ανθρωπογενούς δραστηριότητας πάνω στον πλανήτη.Για να τεκμηριώσουν,μάλιστα,και επιστημονικά τις προβλέψεις τους,προχώρησαν στην ίδρυση της IPCC-Intergonvernmental Panel on climate change.


Ενας φίλος μου, σε μια από τις γωνιές της γης έχασε την γυναίκα του από καρκίνο σε ηλικία μόλις 37 ετών! Όταν εξέφρασα την έκπληξή μου λέγοντας: "Μα, καλά καρκίνο στα 37;", γύρισε, έσκυψε το κεφάλι και με τρεμάμενη φωνή μου αποκρίθηκε: "Εχεις γνωστούς σε όλο τον κόσμο. Ψάξε και μάθε για το AGENDA 21. "
Το κίνητρο ήταν ισχυρό. Κάθισα και έψαξα και σας αποκαλύπτω ότι:

Τα Ηνωμένα Εθνη και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Διαιτολογίας σε συνεργασία με πολλές ισχυρές προσωπικότητες του πλανήτη μας δημιούργησαν το οργανωμένο σχέδιο AGENDA 21 (http://www.un.org/esa/sustdev/documents ... /index.htm) με στόχο την επίτευξη ισορροπίας μεταξύ του περιβάλλοντος και του ανθρώπου που θα πραγματοποιηθεί μόνο με την σταδιακή μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.
Το AGENDA 21 αναφέρει ότι για να επιτευχθεί η ισορροπία αυτή θα πρέπει ο πληθυσμός της γης να μειωθεί από τα 6,76 δισεκατομμύρια που είναι σήμερα, μόλις στα 500 εκατομμύρια.
Η μείωση αυτή του πληθυσμού παρατηρείται καθημερινά και έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά θα φτάσει στην κορύφωσή της από τις αρχές του 2010.
Πώς επιτυγχάνεται η μείωση του πληθυσμού μέσω του AGENDA 21, πραγματοποιώντας τις επιθυμίες των λίγων, οικονομικά πανίσχυρων;
Κατ' αρχήν μέσω της πιο αναγκαίας ουσίας για τον άνθρωπο, την πηγή ζωής, το νερό.
Το 66% του νερού στις Η.Π.Α. έχει εμπλουτιστεί με φθοριούχο άλας. Επίσημα από τις αμερικανικές αρχές, αυτό συμβαίνει με ΜΟΝΑΔΙΚΟ σκοπό την πρόληψη της πλάκας στα δόντια (http://en.wikipedia.org/wiki/Water_fluoridation) !
Γιατί όμως οι Η.Π.Α. να προσθέσουν φθοριούχο άλας στο νερό, ενώ υπάρχει σε κάθε οδοντόκρεμα που κυκλοφορεί στο εμπόριο; Διότι προκαλεί καρκίνο, καταστρέφει τα κύτταρα και οστά. Τι κοινό έχουν το PROZAC πρώτο σε πωλήσεις αντικαταθλιπτικό φάρμακο στον κόσμο με το φθοριούχο νερό; Αμφότερα περιέχουν φθοριούχο άλας...
Ο καρκίνος είναι η πρώτη αιτία θανάτου στον κόσμο, αλλά ποτέ δεν θα δοθεί στη δημοσιότητα, ούτε θα εγκριθεί ποτέ το αντίδοτο του καρκίνου.
Ο άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει χωρίς οξυγόνο. Πώς αλλιώς επιτυγχάνεται η μείωση του πληθυσμού; Με τον ψεκασμό του αέρα που αναπνέουμε. Κάποτε ήταν γραφικοί όσοι έλεγαν πως "μας ψεκάζουν αεροπλάνα", σήμερα το παραδέχονται και οι ίδιες οι κυβερνήσεις λέγοντας ότι προστατεύουν το όζον.
Αεροπλάνα ψεκάζουν αμέτρητα χιλιόμετρα χημικών και καρκινογόνων ουσιών.
Τα ντοκουμέντα που θα δείτε είναι πράγματι αποκαλυπτικά.
Με τι ζει ο άνθρωπος; Με νερό, οξυγόνο και... τροφή!
Kάθε αγελάδα, κάθε κοτόπουλο, αλλά και λαχανικά και φρούτα που προορίζονται για τις μάζες και όχι για τους λίγους, εμφυτεύονται με ορμόνες για να μεγαλώνουν γρήγορα και ανέξοδα. Ολες αυτές οι ορμόνες είναι τοξικές και προκαλούν καρκίνο, κάτι που παρατηρούμε ήδη γύρω μας και που θα γίνει εμφανές ακόμα περισσότερο στα επόμενα χρόνια (σ.σ. απλά αναλογιστείτε πόσο κόσμο γνωρίζετε που να πάσχει από καρκίνο ή να έχει πεθάνει εξ αιτίας αυτού. Ο καρκίνος σήμερα εμφανίζεται πολύ περισσότερο από ότι πριν τη δεκαετία του '90).
Δεν πρέπει να τρομάξουμε, πρέπει να προσέχουμε. Νερό φιλτραρισμένο, φρούτα και κρέατα βιολογικά, αθλητισμός και απομάκρυνση από τα αστικά κέντρα.

http://axion-esti.blogspot.com/2009/03/agenda-21.html
http://www.filoumenos.com/forum/viewtopic.php?f=110&t=10557

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More