12 Απριλίου 2011

Τα UFO υπάρχουν, λέει το “αληθινό” FBI X-Files

Στις 4 Απριλίου του 1949, οι πράκτορες του FBI στη πολιτεία Utah έστειλαν ένα «επείγον» τηλεγράφημα στον αρχηγό τους J. Edgar Hoover. Σε αυτό αναφέρονταν πως ένας στρατιώτης, και δυο αστυνομικοί, που απείχαν μεταξύ τους ενάμιση χιλιόμετρο, είδαν ένα UFO, που όπως είπαν εξερράγη στον ουρανό της Utah.
Σύμφωνα με το τηλεγράφημα, που είχε τίτλο «ιπτάμενοι δίσκοι», οι μάρτυρες μίλησαν για ένα χρώματος ασημί αντικείμενο, ψηλά στον ουρανό, κοντά στις βουνοκορφές, που εξερράγη μέσα σε μια μπάλα φωτιάς. Αρκετοί άλλοι κάτοικοι της περιοχής μίλησαν επίσης για δυο εκρήξεις, και ένα αντικείμενο που έπεσε από τον ουρανό.
Το συγκεκριμένο έγγραφο αποδεικνύει ότι το FBI ερευνούσε το αν τα UFOs ήταν αληθινά, και προφανώς πίστευε πως ήταν. Τέτοιου είδους έγγραφα είναι πλέον διαθέσιμα στο  vault.fbi.govπου περιέχει όλα τα αποχαρακτηρισμένα πια ντοκουμέντα, που δίνονται στη δημοσιότητα βάσει του νόμου Freedom of Information.
Ένα από τα έγγραφα δείχνει ότι το περιστατικό με τον ιπτάμενο δίσκο έγινε δυο μόλις εβδομάδες αφού το FBI είχε ενημερώσει εγγράφως το προσωπικό του, ότι σύμφωνα με φερέγγυες πηγές, οι ιπτάμενοι δίσκοι είναι ανθρώπινα κατασκευάσματα και όχι φυσικά φαινόμενα. Παράλληλα, υπήρχε η «διαβαθμισμένη» πληροφορία πως τα τελευταία 4 χρόνια, η ΕΣΣΔ πειραματίζονταν με άγνωστου τύπου ιπτάμενους δίσκους.
Μεταξύ πολλών παρόμοιων περιστατικών, τον Μάρτιο του 1950, ο πράκτορας Guy Hottel της Ουάσιγκτον, έστειλε ένα υπόμνημα στα κεντρικά, που ανέφερε ότι πηγή της πολεμικής αεροπορίας επιμένει ότι δυο ιπτάμενοι δίσκοι κατέπεσαν στο Ros­well του Νέου Μεξικού, και πως βρέθηκαν τα συντρίμμια τους. Μάλιστα τα σκάφη περιγράφονται ως κυκλικά σε σχήμα με φουσκωμένο το κέντρο τους, και μεγέθους  περίπου 10 μ. το καθένα. Στο  κάθε ένα απ ό αυτά υπήρχε πλήρωμα τριών ανθρωποειδών, ύψους ενός περίπου μέτρου, ντυμένων με ένα μεταλλικό ύφασμα λεπτής υφής. Το κάθε ον ήταν τυλιγμένο με το ύφασμα, με παρόμοιο τρόπο όπως αυτόν που καλύπτονται οι πιλότοι δοκιμών της πολεμικής αεροπορίας.
S.A.-The Salt Lake Tribune
 ΣΗΜ.IN AND OUT WORLD:
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Α.Τ.Ι.Α. ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΜΕΛΛΟΝ.... ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ.

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More