23 Απριλίου 2011

Ακόμη ένα video εξοικείωσης των πολιτών με την τεχνολογία RFID

Δείτε το video και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:
                                                                                                                                                                                 
What is RFID? - Explania

σχόλιο ID-ont: Ένα ακόμη video που παρουσιάζει με απλό και εύπεπτο τρόπο τα "πλεονεκτήματα" της τεχνολογίας RFID. Παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο ο πολίτης θα "εξυπηρετηθεί" με αυτήν την τεχνολογία. 


Δεν αγνοεί την ανησυχία των αντιδρώντων όσον αφορά την ιδιωτικότητα και τον κίνδυνο που συνεπάγεται η τεχνολογία αυτή για τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών. Σμικραίνει όμως αυτόν τον υπαρκτό, τεράστιο κίνδυνο, κάνοντας μια μικρή αναφορά σε αυτόν, μόνο λίγων δευτερολέπτων και αντιπαραθέτει την υποτιθέμενη προστασία που θα προσφέρει σε αυτό το θέμα η Ευρωπαϊκή Ένωση, με την νομοθεσία που θα υιοθετήσει.

Λες και μπορεί η νομοθεσία να μας προστατέψει από τους κακόβουλους διαχειριστές των βάσεων δεδομένων ή από τους hackers που μπορούν να διαλύσουν κάθε "ασφαλή" βάση δεδομένων!

Αυτό το video είναι ακόμη μια απόδειξη για το πόσο φοβούνται την υγιή αντίδραση των ενημερωμένων πολιτών και γι'αυτό αρνούνται πεισματικά να πούνε όλη την αλήθεια στους πολίτες. Μόνο γλυκανάλατα video σαν κι αυτό δημιουργούν...

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More