19 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΕΙΡΟΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΕΣΦΑΞΑΝ ΚΑΙ ΕΓΔΑΡΑΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΙΓΑΓΡΟΥΣ ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΙΑΣ


samaria_gorge_12

Όποιος δεν σέβεται την ελληνική φύση, δεν μπορεί να αποκαλείται Έλληνας

Μερικές σκέψεις από τη δική μας σκοπιά, με αφορμή το περιστατικό στο φαράγγι της Σαμαριάς, όπου κάποιοι σκότωσαν και έγδαραν τέσσερις αίγαγρους
Όποιος δεν προστατεύει την ελληνική χλωρίδα και την ελληνικά πανίδα, δεν είναι πατριώτης. Τελεία και παύλα. Διότι, πατριωτισμός σημαίνει και υπεύθυνη στάση έναντι της ελληνικής φύσης. Η είδηση για τη σύλληψη ενός λαθροθήρα, ο οποίος μαζί με άλλον ή άλλους, είχε σκοτώσει και γδάρει επιτόπου τέσσερις αίγαγρους στο φαράγγι της Σαμαριάς, προκάλεσε θυμό. Και είναι λογικό, καθώς πέρα από τα φιλοζωικά αισθήματα του μέσου πολίτη, αναδεικνύεται και η ανευθυνότητα πολλών.
Το κυνήγι, αποτελούσε και αποτελεί προαιώνια συνήθεια. Δεν έχουμε τίποτα με αυτή, το αντίθετο μάλιστα. Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε «πολιτικά ορθή» αντίληψη πάνω σε αυτό το θέμα. Όμως, το κυνήγι έχει και πρέπει να έχει κανόνες, τους οποίους, όσοι ασχολούνται με αυτό, ΟΦΕΙΛΟΥΝ να τηρούν. Ο κρητικός αίγαγρος, είναι προστατευόμενο είδος. Το να τους κυνηγά κάποιος και μάλιστα την περίοδο της αναπαραγωγής τους, όταν τα ζώα έχουν μειωμένα αντανακλαστικά, συνιστά πράξη επαχθή και φυσικά κολάσιμη, ποινικά, ηθικά και εθνικά.
Όσοι τέλος πάντων έχουν "θέματα" και θέλουν οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσουν όπλα, μπορούν να πάνε να παίξουν paintball ΣΗΜ.ΙΣΤΟΛΟΓΊΟΥ: (Ή ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΤΕΙΡΟΥΣ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ). Είναι κοινωνικά αποδεκτό, έχει πλάκα, δεν απειλεί κανέναν και δεν κάνει κακό στην ελληνική φύση. Και εν μέρει εκπαιδεύει. Ελπίζουμε η Δικαιοσύνη να τιμωρήσει παραδειγματικά όλους όσους δεν σέβονται την πατρίδα και τη φύση της.

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More