16 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΧΕΣΜΕΝΕΣ ΚΟΤΕΣ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ; (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΡΤΗ ΝΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ... ΤΙ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ;

Δείτε το απόσπασμα απο το κανάλι των Σκοπίων στο οποίο βρήκαν αγκαλιά για να κλαφτούν ο Δημητράς με τον Τάρτη... Μάλιστα ο δικηγόρος απο την Χαλκίδα δεν διστάζει να παραδεχτεί πως είναι "μακεδονικής καταγωγής". Πολύ θέλουμε να δούμε αν ο δικηγορικός σύλλογος θα κινηθεί, για μέλος του που δικηγορεί μέσα στα ελληνικά δικαστήρια και στην ελληνική επικράτεια, δηλώνοντας πως είναι κάτι άλλο (ίσως και εξωγήινος;;;) και προωθώντας ξεκάθαρα ανθελληνική προπαγάνδα. Βέβαια το κανάλι των Σκοπίων δεν χάνει την ευκαιρία να διαφημίσει την επίσης προοδευτικιά "Ελευθεροτυπία" και τον Δημήτρη Αγγελίδη που δημιούργησε το θέμα και ας έπεσε σήμερα ο λεγάμενος σε απίστευτες αντιφάσεις... Πάντως ο Τάρτης με τον Δημητρά πρέπει να είναι πολύ στενοί φίλοι, αφού παντού μαζί παρουσιάζονται και φωτογραφίζονται. Γεγονός τελικά αποτελεί πως το συνονθύλευμα έχει τρελαθεί απο την σελίδα στο facebook που στέκεται στο πλευρό των ΟΥΚάδων, γι' αυτό και ο Δημητράς κάνει ειδική μνεία. Μπράβο παιδιά της ομάδας ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ Ο.Υ.Κ ΝΑ ΞΑΝΑΦΩΝΑΞΟΥΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ, τους πονέσατε πολύ!



ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΟΣΑ ΚΛΙΚ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ,ΕΤΣΙ ΒΟΗΘΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ...ΑΤΙΜΗ ΑΝΕΡΓΙΑ.

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More