10 Δεκεμβρίου 2011

ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ, ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ!!!


ΔΕITE ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΡΑΒΒΙΝΟ ΕΦΡΑΙΜ:

Η διήγηση ξεκινά με την αναφορά δεκάδων γερόντων που ζούσαν σε σκήτες και κελιά της Μονής Βατοπεδίου και "εκδιώθηκαν" από τον Εφραίμ.
....
αλλά και τον Δημήτριο Χιώτη, που "έφυγε στο χωριό του καθώς είδε αυτοπροσώπως τον ρασοφόρο Εφραίμ Κουτσού μέσα στον κεντρικό ναό του Βατοπεδίου να κάνει επικλήσεις πνευμάτων και να μεταμορφώνεται!!!
Επίσης τον 90χρονο Αθανάσιο, που "πέθανε από τη στενοχώρια του" και τους γέροντες του ιστορικού κελιού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, το οποίο "πούλησε ο Εφραίμ στους Βούλγαρους με ομόλογο"...

...........

Ο τυπικά γέροντας του Εφραίμ Κουτσού είναι ο αυτοαποκαλούμενος π.Ιωσήφ ο Σπηλιώτης όπου αμφότεροι παραμυθιάζαν τους ανθρώπους ότι είχαν νοερά προσευχή, δηλαδή μόνιμη επικοινωνία με το Θεό... κατά φαντασίαν και γράψανε το βιβλίο «Ο καιρός γαρ Εγγύς» βάζοντας να το διαφημίζει χρηματοδοτώντας τον φυσικό Δημοσθένη Λιακόπουλο παραπλανώντας τους πιστούς ότι το 2024 θα έρθει το ποθούμενο για μας τους φτωχούς για να φάμε με χρυσά κουτάλια, όσοι μείνουμε ζωντανοί με το αντίχριστο σύστημα που δημιούργησαν για τους χριστιανούς παίρνοντας και την τελευταία περιουσία τους. Και ετοιμάζουν τώρα δικό τους Πατριάρχη Αυτοκράτορα Οικουμενικό να τοποθετήσουν στην Κωνσταντινούπολη το πνευματοπαίδι τους τον Γιαννάκη Ιωάννου απ’την Τριχωνίδα Λεμεσού που με τη βοήθεια του εκεί Μητροπολίτη π. Αθανάσιο Βατοπεδινού συνεχίζουν ακόμα τα κόλπα του διαβόλου με διάφορα μηνύματα που παίρνουν όπως η Αγία Αθανασία του Αιγάλεω Αθηνών. Μας είπαν οι προσκυνητές έκανε ειδική εκπομπή γι’αυτό το σατανικό σχέδιό τους στον «Αθέατο Κόσμο» ο δημοσιογράφος Κ. Χαρδαβέλας και τους ξεσκέπασε...


εδω εχει την επιστολη αλλα εχει κοψει τα τηλεφωνα:

http://vatopuzzle.pbworks.com/w/page/7521971/epistolimonaxwn



ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΟΣΑ ΚΛΙΚ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ,ΕΤΣΙ ΒΟΗΘΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ...ΑΤΙΜΗ ΑΝΕΡΓΙΑ.

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More