24 Δεκεμβρίου 2011

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΧΘΟΝΙΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ".

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΥΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΑΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ, ΨΕΥΔΩΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΘΑ ΑΝΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΑ ΟΣΑ
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
Δεν είμαι υβριστής του ουρανού, είμαι επικριτής αυτού. Του οποιουδήποτε ΑΝΟΥ, που μας έχουν πασάρει εδώ και χιλιετίες μπροστά στα μάτια μας όχι σαν παρωπίδες αλλά σαν εμπόδιο στην αληθινή όραση. Πολεμώ τον θεό με όλη την δύναμη της ψυχής μου, για να βγάλω και το δικό σας εμπόδιο από την όραση της σκέψης σας που σας την φυλάκισαν. Με αυτόν τον πόλεμο στον θεό, θα βρούμε μπροστά μας το «θείον». Για να φτάσουμε στο σημείο όπου το θείον μας περιμένει να φανερωθεί, οι θυσίες θα είναι μεγάλες. Θα νοιώσουμε το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια μας όσοι είμαστε αμύητοι έστω σε μία σταγόνα αληθινής γνώσης γιατί η γνώση δεν είναι αυτή που μας έδωσαν μα αυτή που την φυλάκισαν και παρακράτησαν από την ύπαρξή μας. Μας εμπόδισαν από το να μπορέσουμε να δούμε την θεϊκή μας υπόσταση. Μας εμπόδισαν να δούμε το «Αγέννητό μας» και μας πότισαν την σκέψη με θάνατο και τον φόβο του. Ενώ ήδη νεκροί είμαστε. Ποία η διαφορά της νεκρής ενέργειας από την ζωντανή; Ότι η μία αγνοεί την ύπαρξη της άλλης ενώ και οι 2 συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο. Δεν υπάρχει νεκρή ενέργεια, δεν υπάρχει θάνατος.
Είμαι «αυτός που φωνάζει στον ουρανό.» Αυτός που δεν φοβάται τον θεό αλλά ο θεός με φοβάται. Ο «Θείος» όμως, με σέβεται. Ποιός λένε ότι κατοικεί στον ουρανό; Ο θεός και οι θεοί. Εγώ τους αναγκάζω να κατέβουν κάτω να τους δικάσω και να τους αποκαλύψω. Κανείς από αυτούς που σας δίδαξαν και με το ζόρι σας έκαναν να τους εμπεδώσετε δεν πρόκειται να κατέβει, δεν υπάρχει για να κατέβει. Έτσι, φωνάζοντας στον θεό, αποκαλύπτουμε σιγά-σιγά το «θείον» της υπόστασής μας. Όταν θα διαβάσετε τα κείμενα εδώ, θυμηθείτεπρώτα να πράξετε τα όσα λέει αυτό εδώ το σοφό απόφθεγμα. Μην πιστέψετε τα δικά μου εάν πρώτα δεν τα κάνετε φύλλο και φτερό. Οπότε, αναγκαστικά θα "αναγκαστείτε" να φιλοσοφήσετε.

Μην θεωρήσετε ποτέ για κάτι ότι «Έτσι Είναι», επειδή το είπε κάποιος που κάποιοι άλλοι τον απεκάλεσαν «Σοφό»
κατά την κρίση τους.
Μην θεωρήσετε ποτέ για κάτι ότι «Έτσι Είναι», επειδή
το πιστεύουν οι περισσότεροι ή έχει κατοχυρωθεί
σαν γενική πίστη.
Μην θεωρήσετε ποτέ για κάτι ότι «Έτσι Είναι», επειδή
είναι γραμμένο στα αρχαία σας βιβλία.
Μην θεωρήσετε ποτέ για κάτι ότι «Έτσι Είναι», επειδή "λέγεται" ότι είναι θείας προέλευσης.
Μην θεωρήσετε ποτέ για κάτι ότι «Έτσι Είναι», επειδή
το πιστεύει και κάποιος άλλος ή κάποιοι άλλοι.
Πιστεύετε μονάχα σε ότι έχετε ελέγξει "μόνοι σας", με τον εαυτό σας και βγάλατε το πόρισμα ότι «Έτσι Είναι».


«....Όταν τα πάντα θα έχουν δοθεί» λέει μία προφητεία. Ναι, έτσι είναι, στις μέρες μας έχουν δοθεί τα πάντα. Με μία μικρή μα όχι αμελητέα διαφορά. Ότι δόθηκαν επειδή ΕΤΣΙ τα είχαν προγραμματίσει. Εξ ου και η λέξις "Προφητεία". Τα είχαν Προ-Φυτέψει, φυτέψει από πριν. Τα φύτεψαν και την δεδομένη στιγμή έκαναν χρήση.
Ο μεγάλος χαμός που θα γίνει μετά από το 2012 δεν θα είναι επειδή θα έρθουν εκείνοι οι γνωστοί «Έψιλον» για να μας γλιτώσουν από τα Εβραϊκά δεσμά όπως διαδίδουν ορισμένοι διορισμένοι από αυτούς, αλλά επειδή οι ίδιοι οι Έψιλον θα μας αλλάξουν τα φώτα. Τον φίλο μου από την NASA τον φάγανε, εμένα προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν ακόμη. Θα σας εξηγήσω τί εννοώ με την φράση ότι η γνωστή ομάδα Έψιλον είναι που θα φέρει την καταστροφή. Πρώτα όμως θα πρέπει εσείς να εμπεδώσετε (κι αυτό για το καλό σας) ότι η πολλή αφύπνιση σκοτώνει. Πολλοί προσπαθούν να σας αφυπνίσουν μα ο σκοπός είναι δόλιος. Στην ουσία προσπαθούν να σας στρατολογήσουν εν αγνοία σας και προς το παρόν το έχουν πετύχει. Δεν θα αναφέρω ονόματα, εσείς γνωρίζετε. Δεν θα με ενοχλήσει αν βάλετε ακόμη κι εμένα ανάμεσα σε εκείνους. Καλά μάλλον θα κάνετε γιατί είναι μία υγιής σκέψη. Πριν όμως με κατατάξετε μεταξύ εκείνων, σκεφτείτε πόσοι από αυτούς που φώναζαν για Ελλάδα και το ότι Έλληνας και Χριστιανισμός δεν ταυτίζονται, πήγαν ξαφνικά με το μέρος της ορθοδοξίας και σκίζονται για τον χριστό ενώ μέχρι πρότινος διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους ότι ήταν ανύπαρκτο πρόσωπο. Ναι μεν η πολλή αφύπνιση σκοτώνει, αλλά όταν γίνει σωστά και μελετημένα θα σας σώσει. ΜΗΝ ΣΥΝΔΡΑΜΕΤΕ !!!
Αφυπνιζόμενοι σωστά, δεν θα μπορέσουν ποτέ να σας κάνουν «εργαλείο» τους. Δεν μπορούν να τα βάλουν με τόση θετική ενέργεια. Η ενέργειά σας τους χρειάζεται, είναι το όπλο τους, το νούμερο ένα όπλο τους που θα το στρέψουν επάνω σας αν δεν καταφέρετε όσο είναι καιρός να τους αφοπλίσετε. ΕΣΕΙΣ είστε ο στόχος, εσείς οι εργάτες τους, που ξαφνικά ψιλο-ξυπνήσατε και επειδή κάπου γνωρίζουν ότι θα τους πατήσετε και δεν θα τους έχετε ανάγκη, σχεδιάζουν τον αφανισμό σας και την δημιουργία ενός νέου είδους, μίας νέας φουρνιάς εργατών τους από τους λίγους εναπομείναντες στον πλανήτη. Και πάλι αυτοί θα έχουν τα ηνία και πάλι αυτοί θα πλασάρουν νέους θεούς στον αθώο ανθρώπινο εγκέφαλο, τον φόβο, την υποταγή και ένα κομμάτι ψωμί για να τους κρατάνε στην ζωή ώστε να δουλεύουν και να δίνουν και πάλι «το χρυσίον και το αργύριον» εκεί που το έδιναν πάντα οι δολοφονημένοι προκάτοχοί τους. Δηλαδή εσείς. Και μιάς και μιλάμε για αφύπνιση, σκεφτείτε εκείνον τον μεγάλο φίλο μας τον Μέγα Αλέξανδρο που έκλεισε την Άορνο πέτρα και χάραξε επάνω της τα δύο αντίρροπα Έψιλον. Τί να ήθελε να πει ο ποιητής και ΠΩΣ το διαστρέβλωσαν οι αποστάτες και οι απόγονοι αυτών, οι Εψιλονολόγοι; Μήπως ο καημένος ο «δολοφονημένος» ο Αλέξανδρος ήθελε να μας πει:
«Εδώ σε αυτές τις πέτρες που έχω χαράξει τα 2 Ε, έχω εγκλείσει (φυλακίσει) τους υπαίτιους και υπεύθυνους για τον βασανισμό του ανθρωπίνου γένους, τους «Έψιλον». Αν τους ελευθερώσετε θα ξαναρχίσουν και πάλι τα γενετικά πειράματα επάνω στον άνθρωπο, θα σας κάνουν και πάλι υποχείρια και δεν θα υπάρξει πια δρόμος επιστροφής.»
Δυστυχώς ο άνθρωπος τους ελευθέρωσε κι έτσι έχουμε την επαλήθευση του γράμματος ΕΨΙΛΟΝ που δεν είναι άλλη από την φράση: «(πάρε) Ενέργεια μέσω της παράκλησης εις τον ίλον.» ΙΛΟΣ=Καρφί. Τα καρφιά. Πού; Στον σταυρό. Δείτε το σχήμα που το γράμμα Ψ είναι ένας άνθρωπος με τα χέρια υψωμένα στον ουρανό.
Όμως η λέξη «Έλλην» δεν είναι όπως σας την μεταφράζουν. Αυτή η λέξη περικλείει ολόκληρη την γκάμα της δημιουργίας. Δεν εννοεί κάποιον που διαμένει ή γεννήθηκε στην συγκεκριμένη περιοχή, αλλά ότι τα πάντα είναι «Ενέργεια».
Αν καταφέρετε να εμπεδώσετε αυτήν την ενέργεια, απελευθερώνεστε. Δεν είστε πια υποχείριο κανενός, μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Βλέπε: Απολλώνιος.
Στο κεφάλαιο "Η αποκωδικοποίηση του ΜΑΛΑΚΑ" το εξηγώ κάπως. Πατήστε πάνω στο μπουτόν να σας πάει να το δείτε κι επιστρέψτε πάλι εδώ. Πιο πάνω στην αριστερή φωτογραφία σας έφτιαξα δύο αντίρροπα Έψιλον να δείτε ότι είναι το σχήμα του DNA. Δίπλα είναι το αυθεντικό σχήμα του DNA για να δείτε τις ομοιότητες. Εδώ όμως σε αυτές παρακάτω φωτογραφίες τις οποίες έχω και σε άλλη σελίδα, θα ξεσκεπάσουμε λιγάκι αυτήν την ομαδούλα Έψιλον που τόσο επιμελώς μας έφεραν κάποιοι συγγραφείς και βιβλιοπώλες σαν ελευθερωτές μας.
Θα διαπιστώσετε και το ΓΙΑΤΙ μπλοκαρίστηκε το βιβλίο μου και δεν κυκλοφόρησε. Επειδή δεν συνέφερε μερικούς να τους διαλύσω το καλοστημένο παραμύθι. Καλό το παραμύθι για κάποιον που είναι στην φυλακή. Οι ελεύθεροι φυλακισμένοι όμως, γνωρίζουν το τί συμβαίνει απέξω.











Δείτε εδώ στην εικόνα με τον Κων/νο και την Ελένη, "αγίους" του χριστιανισμού, (ο πρώτος δολοφόνησε σύζυγο και παιδί) τον διπλό σταυρό. Παρατηρείστε και στην εικόνα 2 στο κάτω μέρος της που είναι ο ΙΔΙΟΣ διπλός σταυρός αλλά ανάποδα.
Τα σχήματα στις φωτογρ. 1-2-3 και 4 ανήκουν σε Κινέζικες Φατρίες πολλών χιλιάδων ετών πριν. Συγκεκριμένα, στους ΧΑΝ και στους ΧΟΝΓΚ. Περιγράφω για αυτούς σε άλλο κεφάλαιο.
Έγραφαν οι Κινέζοι Ελληνικά; Μάλλον μόνο όσοι έγραφαν Ελληνικά έγραφαν Ελληνικά. Ή, όσοι γνώριζαν την γλώσσα και ήταν σε συνεννόηση με κάποιους που την χρησιμοποιούσαν. Όχι τους Έλληνες, αλλά τους ΕΛ. Που ΔΕΝ είναι Έλληνες. Το εξηγώ στο κεφάλαιο "Η αποκωδικοποίηση του ΜΑΛΑΚΑ". Οι ΕΛ ή "L" με λίγα λόγια ανήκουν στους λεγόμενους "Αποστάτες", τους κλέφτες του φωτός δηλαδή της γνώσης. Είναι αυτοί που βίασαν τον άνθρωπο στο DNA του, τον μετάλλαξαν για να τον χρησιμοποιήσουν. Όσοι ξέφυγαν κατάφεραν να ξυπνήσουν κι άλλους και σιγά-σιγά αυτή η αφύπνιση ένωσε κι άλλες αδρανείς σπείρες του ανθρώπινου DNA και τώρα οι αποστάτες έχουν καταλάβει ότι βρίσκονται προ αφανισμού και έχουν σχέδιο για την καταστροφή του πλανήτη, μιάς και δεν ανήκουν βιολογικά εδώ.
Τα πάντα κυλούν όπως τα έχουν προγραμματίσει κι ο μόνος τρόπος να σταματήσει το κακό είναι να αφυπνιστεί αν όχι τελείως, τουλάχιστον στο 80% ο ανθρώπινος εγκέφαλος και να καταλάβει την "ΘΕΙΑ" του υπόσταση. Ένα από τα κρυφά "Κόλπα", είναι η κατανόηση του "Χρόνου". Τα ΠΑΝΤΑ είναι εφικτά και γίνονται, εάν τα σκεφτείτε δυνατά και θετικά. Το μόνο που δεν θα πρέπει να σας απασχολεί, είναι το.... κρέας σας. Αυτό είναι το κάλυμμα της ενέργειας η οποία ενέργεια είστε ΕΣΕΙΣ. Δημιουργήσατε "Εαυτούς" (βλ. Οικογένεια) αλλά δεν μπορέσατε να δείτε τον εαυτό σας γι' αυτό και του δώσατε έναν "Δημιουργό" του. Αυτός ο δημιουργός είστε εσείς. Είστε ΟΛΑ και είστε ΕΝΑ.
Δεν υπάρχει κανένα "Big Bang" και κάτι τέτοιες θεωρίες περί δημιουργίας για ηλιθίους τω πνεύματι. Διότι αν υπήρχε ΚΑΤΙ για να γίνει η έκρηξη, (κάτι για να εκραγεί, ένας πλανήτης, μία μεγάλη μπάλα κι άλλα τέτοια) τότε ποιός δημιούργησε αυτό το ΚΑΤΙ που υπήρχε; Του ξέφυγε ο χειρισμός κι έκανε Μπαμ; Μην τρελαθούμε τώρα!!! Όλα είναι κατασκευασμένα από εκείνους που βίασαν την πνευματικότητα του ανθρώπου, ή με ποιό δύσκολα λόγια, από εκείνους που βίασαν το θείον, το θεϊκόν, το πνεύμα.
Θα σας δώσω ελάχιστο υλικό για να σκεφτείτε, επειδή αν σας το δώσω όλο θα θεωρηθώ συνεργός σας στα εγκλήματα. Δεν ξέρω τί θα κάνετε και πώς θα χρησιμοποιήσετε την γνώση. Όταν όμως σας έρθει από μόνη της μέσω διαλογισμού και φιλοσοφίας, τότε θα ξέρετε ότι και να θέλατε δεν θα μπορούσατε να την χρησιμοποιήσετε με αρνητικό τρόπο.
Και με την ευκαιρία του κεφαλαίου αυτού, σας δηλώνω ότι έχω ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ όσους βιβλιοπώλες δηλώνουν στην TV ότι είναι μύστες των Ελευσινίων μυστηρίων κι ότι ξεχωρίζουν τον χαρακτήρα και τις σκέψεις ενός ανθρώπου από την αύρα του την οποία και(ψευδώς) βλέπουν. Ίσως να βλέπουν την δική τους κατάμαυρη αύρα.
Όχι μόνο δεν μπορούν να δουν αυτό που διαδίδουν, αλλά αν τους ρωτήσετε περί του θέματος θα διαπιστώσετε ότι είναι αδαείς. Ας δούνε την αύρα της σαύρας τους και να αφήσουν τον κόσμο ήσυχο. Δεν ξεφύγαμε από το κεφάλαιο. Προχωράμε με την πιο πάνω φωτογραφία. Στην υπ' αριθμόν 1, είναι το φεγγάρι απογευματινή ώρα με zoom της ψηφιακής κάμερας. Βλέπουμε τα μάτια, μύτη, στόμα, ότι δηλαδή βλέπουμε και χωρίς το zoom και είναι πασίγνωστα, γι' αυτό και το ζωγραφίζαμε στο σχολείο με μορφή. Στις 2-3-4, είναι πάλι με την ψηφιακή κάμερα, με φλας, και στην φωτογραφία αποτυπώθηκαν ορισμένες μορφές ενέργειας που βρίσκονταν στον χώρο την συγκεκριμένη στιγμή.
Δείτε ότι ΟΛΕΣ έχουν πρόσωπο, μύτη, μάτια, στόμα κι έκφραση. Η 2 και η 4 είναι αρνητικές ενέργειες, λόγω πράσινου χρώματος. Είναι τραβηγμένες μέσα σε εκκλησία, δεν λέω σε ποιά. Η 5, είναι ουδέτερη ενέργεια, η 6 στο ένθετο και 7 είναι θετική. Παρατηρείστε στην 7 ότι παντού αιωρούνται ενέργειες, αλλά και το συγκλονιστικότερο, ότι υπάρχουν τέσσερις με πέντε θετικές στο έδαφος, πολύ μεγάλες. Όλα αυτά δεν ήταν ορατά στο μάτι παρά μόνον στο κομπιούτερ όταν μετέφερα τις φωτογραφίες. Αν ήταν με φιλμ δεν θα φαινόταν τίποτα. Η ψηφιακή έχει άλλες δυνατότητες.
Σας έδειξα όλα αυτά για να φτάσω εκεί ακριβώς που θέλω. Δείτε και πάλι την φωτογραφία με το φεγγάρι. Φαίνεται μερικώς επειδή ο ήλιος (φως) ήταν σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο κι έπεφτε πάνω του. Αν δεν υπήρχε ο ήλιος δεν θα φαινόταν. Όμως αν είχαμε τόσο μακρύ χέρι και το υψώναμε εκεί πάνω να το ακουμπήσουμε, σίγουρα θα το ακουμπούσαμε. Κι εννοώ για το σημείο που δεν φαίνεται στο μάτι. Πώς είναι δυνατόν να υπάρχει κάτι που δεν φαίνεται; Κι όμως υπάρχει. Μπορούμε να το βλέπουμε λόγω της μακρινής απόστασης και της διαφοράς χρόνου, συν την ταχύτητα της γης κ.λ.π. Το φεγγάρι είναι ένα άστρο. Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα αστέρια. Τα βλέπουμε επειδή κάτι τα φωτίζει. Τί συμβαίνει τώρα με τα φωτάκια των φωτογραφιών που ονομάζω "Ενέργεια";
Ας ξεκολλήσουμε την μύτη από το δέντρο για να δούμε το δάσος κι ας ξεκολλήσουμε κι από το δάσος για να δούμε τον υπόλοιπο γίγαντα πάνω στον οποίο υπάρχει αυτό το δάσος ή τα δάση.
Ποιός μας εμποδίζει να σκεφτούμε ότι αυτά τα φωτάκια-ενέργειες δεν είναι μικροσκοπικοί πλανήτες που περιφέρονται γύρω από έναν, τον δικό μας με τεράστια ταχύτητα; Ότι είναι η ουσία αυτού του πλανήτη που δεν την πιάνει το μάτι μας, όπως δεν πιάνει και τον ιό (αρρώστια) όταν μπαίνει μέσα μας;
Όλα αυτά, συμπυκνωμένα μπορούν και παίρνουν μορφή και αυτή η μορφή είναι αυτή πάνω στην οποία πατάμε, ζούμε, αναπνέουμε. Όσο πέφτουν πάνω στην γη, η γη συνεχίζει να υπάρχει, να ανακυκλώνεται. Αυτά απλώνονται στον αέρα, στο σύμπαν, στο άπειρο, γεμίζουν τον χώρο και δημιουργούν οντότητες, όπως π.χ. η σελήνη, κι άλλα άστρα. Όπου υπάρχει πολλή συσσωρευμένη ενέργεια, μπορεί και φαίνεται. Φανταστείτε τον γαλαξία μας σαν μία μήτρα που έχουν πέσει μέσα σπερματοζωάρια και γίνεται ένας χαμός για την επικράτηση. Αυτά τα φωτάκια-ενέργεια μπορούμε να τα ονομάσουμε και "Αιθερικό σώμα της γης".
Δείτε σε αυτή την φωτογραφία. Με δυσκολία ξεχωρίζεις αν είναι η φωτογρ. 6 ή η 4. Κι όμως δεν είναι καμία από τις δύο Είναι το φεγγάρι όπως φαίνεται την νύχτα. Με το αιθερικό του γύρω. Αυτό το αιθερικό το βλέπουμε επειδή είμαστε πολύ μακριά. Αν είμαστε επάνω ή μέσα του, δεν θα μπορούσαμε να το δούμε. Η νύχτα δεν ξέρει ότι είναι νύχτα αλλά ούτε και μέρα ξέρει ότι είναι. Έτσι και ο άνθρωπος δεν μπορεί να κατανοήσει ότι δεν είναι άνθρωπος αλλά ένα από αυτά τα φωτάκια.
Αόρατα στο μάτι και ορατά υπό τις κατάλληλες συνθήκες. Αυτήν την τεχνική γνώριζε κι ο Απολλώνιος ο Τυανεύς όταν εξαφανίστηκε μπροστά από τα μάτια του Δομητιανού στην περιβόητη δίκη του. Την τεχνική της αορασίας. Άλλαζε την συχνότητά του όπως εκείνος ήθελε, διότι είχε καταλάβει ότι ο ίδιος είναι "Ενέργεια". Στο προηγούμενο βιβλίο είχα θέσει ένα πονηρό ερώτημα:
"Πόσο μεγάλη θα πρέπει να είναι η ταχύτητα της σφαίρας που φεύγει από το όπλο, ώστε να διαπεράσει ένα ξύλο χωρίς να του κάνει τρύπα;"
Με την ίδια ταχύτητα που τρέχουν κι αυτά τα φωτάκια που σας διαπερνούν ενώ είναι σωματίδια που κουβαλάνε πάνω τους ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ολόκληρους και μην το γελάτε. Έχετε δει ποτέ σε μικροσκόπιο το μικρόβιο ενός μικροβίου το τί μικρόβια κουβαλάει πάνω του; Είμαστε λοιπόν πολύ μικροί μέσα στο μεγαλείο μας και πρέπει να το καταλάβουμε αυτό. Είμαστε όμως μέρος αυτού του μεγαλείου και μάλιστα σημαντικό. Το σώμα μας είναι φτιαγμένο από αμέτρητους τέτοιους πολιτισμούς. Αυτοί οι "ΕΛ", γνώριζαν την τεχνική, απομόνωσαν κάποια τέτοια "φωτάκια" και διαμόρφωσαν το DNA μας όπως είναι σήμερα. (χαλασμένο)
Αυτούς κυνήγησε ο Αλέξανδρος και τους έκλεισε τις πύλες για να μην μπορούν να βλάψουν κανέναν. Αυτοί οι υποχθόνιοι ΕΛ ή ΕΨΙΛΟΝ, είναι καμουφλαρισμένο παρακλάδι της Εκκλησίας-Θρησκείας Ε.Π.Ε.
Ένα κρυφό αδιέξοδο που θα πέσει ο αδαής όταν θα πάει να γλιτώσει από την εκκλησία και ζητήσει την ελευθερία του. Και πάλι στην σκλαβιά θα είναι, σε έναν Μανωλιό που άλλαξε τα ρούχα του και τα έβαλε αλλιώς.
Τα υπολόγισαν όλα, εκτός από την τρέλα του Έλληνα που ξεσκεπάζει τους πάντες και τα πάντα έστω και αν κρύβονται κάτω από πέτρα. Το σχήμα εδώ που έχω και σε άλλη σελίδα τους αποκαλύπτει. Υπάρχουν κι άλλοι τρελοί, όχι μόνο εγώ.
Εμόν το χρυσίον κι εμόν το αργύριον΄γράφει η βίβλος μέσα στον Αγγαίο. ΝΑ πού πάει (στα άστρα) το χρυσίον και το αργύριον και δεν έχει ο κόσμος να ζήσει, ενώ κανονικά θα έπρεπε με τόσο πλούτο που έχει εξορυχτεί να μην δουλεύει πια κανένας. Σημειωτέον, ότι οι χώρες που διαθέτουν ορυχεία πολύτιμων λίθων, πεινάνε.
Αυτό δεν στέκει σε κανέναν μαθηματικό υπολογισμό. Για εκείνους όμως, είναι σωστό.
Αυτοί οι ΕΛ, έχουν πιόνια ορισμένους συγγραφείς που λένε παραδείγματος χάριν, ότι θάρθουνε οι «Σέξινον» με αρχηγό τον Μαστακουνά και υπαρχηγό τον Μασταπιάνη για να μας σώσουνε. Όταν πληγωθεί ο αρχηγός Μαστακουνάς τότε αναλαμβάνει ο Ελληνο-Ισπανός Kouna mouta ores. Τους βαρεθήκαμε πια. Ο Αριστοτέλης δήλωνε ΑΘΕΟΣ και τον κυνήγησε το ιερατείο. Γιατί γαμώ τον ΙΧΘΥ μου τον κυνήγησε όταν δήλωσε άθεος; Για να μην χάνουμε χρόνο θα σας δώσω εγώ την απάντηση. Τον κυνήγησε για να τον εκπαιδεύσει στο τρέξιμο για τους ολυμπιακούς αγώνες. Όχι, δεν στέκει αυτό. Τον κυνήγησε για να χάσει τα περιττά κιλά. Μπά. Ήτανε ένας αράπης στο ιερατείο και του είπε: «Αρίστο, άμα σε πιάσω θα σε γαμήσω!!!» Ούτε αυτό;;; Θάλεγα ότι τον κυνήγησε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ «ΙΕΡΑΤΕΙΟ» επειδή τους αποκάλυψε, τους πήρε πρέφα και θα ξύπναγε τον κόσμο. Επειδή και το Ελληνικό ιερατείο τα ίδια σκατά ήτανε, τον ίδιο σκοπό εξυπηρετούσε. Εκείνον τον τυπάκο που εφεύρεσε τους εβραίους. Στην προ-εβραϊκή εποχή, είχαμε σκάντζα βάρδια από τους Σουμέριους και τους Κρήτες και λοιπά. Γι' αυτό ο Απολλώνιος τσακώθηκε με τον ιερέα που δεν ήθελε να τον μυήσει, ενώ ο ίδιος ήξερε περισσότερα από εκείνον.
Το ΕΛ όπως είπαμε, σημαίνει κάτι φωτεινό, δηλαδή τους «πεφωτισμένους». Οι οποίοι είναι ΟΛΟΙ εκείνοι που μας βάζουν να πολεμάμε με κάποιους άλλους οι οποίοι άλλοι είναι κι αυτοί δικοί τους. Στην ουσία δεν πολεμάνε τους εαυτούς τους αλλά απλά εμείς σαν μαλάκες σκοτωνόμαστε με τους άλλους μαλάκες που σκοτώνονται κι εκείνοι από εμάς. Όλοι είναι παραπλανημένοι από το σκοτεινότερο σχέδιο χιλιετιών. ΠΟΛΛΩΝ χιλιετιών. Ο άνθρωπος, το δημιούργημα, έστω και κλωνοποιημένο, είναι δυνατότερο από τον δημιουργό του, όταν ο δημιουργός το παραξηλώσει. Εννοούμε βέβαια για τον "βιαστή" δημιουργό του.
Παλιά, η απόκτηση λαού και πολεμιστών γινόταν μέσω του φόβου από τα ιερατεία, Σουμεριακά και άλλα. Μετά, ήρθε ο δήθεν πολιτισμός και διαδίδονταν από τις εφημερίδες τα πάντα, αλλά κι ό,τι ήθελαν να φυτέψουν στο μυαλό του κόσμου. Τώρα ήρθε η TV και το ιντερνέτ και οι βιβλιοπώλες που παίρνουν τον κόσμο με το μέρος τους για να δημιουργήσουν δικούς τους στρατιώτες.  Βλέπετε τί γίνεται με τους ρατσιστές; Κάποιος τους δημιούργησε. Όσον αφορά το ρατσιστικό θέμα, πιστεύω κι έχω αποδείξεις για αυτό, ότι δεν ισχύει το «πας μη Έλλην βάρβαρος.» Αυτό ήταν μία φιλοφρόνηση από κάπου. Ισχύει όμως το «Πας μη Ελληνικά σκεπτόμενος, βάρβαρος.»
Μπορεί να είσαι Εβραίος, πακιστανός, κινέζος, Μάο-Μάο και να σκέπτεσαι και να πράττεις Ελληνικά. Ελληνικά δεν σημαίνει όπως κάποιοι λένε: «Έλλην- Νικά». Ελληνικά σημαίνει: «Φωτεινά»!!!! Αν σκέπτεσαι φωτεινά, ποιός ο λόγος να σε πω Εβραίο, σαπούνι, διαόλου ράτσα κι άλλα τέτοια; Ένας που σκέπτεται Ελληνικά - Φωτεινά, μόνο καλό μπορεί να κάνει και μόνο θετική ενέργεια μπορεί να σπείρει γύρω του. Έτσι πρέπει να βλέπουμε τον κόσμο και να τον κάνουμε να δει κι εμάς με το ίδιο μάτι, γιατί οι περισσότεροι έχουν υποστεί τύφλωση χωρίς να το γνωρίζουν.
Ο Ηράκλειτός πριν του αλλάξουν τα λόγια είχε πει: «Έλλην εστί θεός θνητός, θεός εστί Έλλην αθάνατος».
Αυτός ο μάγκας ήξερε πολύ καλά τί έλεγε. Διότι η λέξη ΕΛΛΗΝ είναι συμπαντική και περικλείει μέσα της ΟΛΗ την δημιουργία. Κι επαναλαμβάνω, δεν έχει καμία σχέση με τους ΕΛ, οι οποίοι είναι ψεύτικοι και χρησιμοποίησαν τα αρχικά της λέξεως ΕΛ-ΛΗΝ για να περάσουν στο στρατόπεδό μας.

ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ:
Αφού διαβάσαμε τα κεφάλαια που περιέχουν τα μπουτόν από την αρχή έως και το μπουτόν "Big Brother", βγάζουμε τα εξής συμπεράσματα:

1) Το βασικό σκέλος της Μασονίας βρίσκεται μέσα στην μάθηση, ήτοι τηλε-βιβλιοπώλες, συγγραφείς, υπουργείο παιδείας και "ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ."

2) Ο θεός των χριστιανών είναι ο μοναδικός δολοφόνος στο σύμπαν, που υποστηρίζεται και υποθάλπεται από όλους εκείνους τους πιστούς του, τους οποίους και "δίδαξε" (δολοφονώντας τους) να είναι κατά του εγκλήματος.

3) Καλός Μασόνος, είναι μόνο ο καλός Μασόνος. Αυτός δηλαδή που κρατάει το μυστικό καλά φυλαγμένο ώστε να μην κινδυνεύσει η ανθρώπινη ζωή κι όχι αυτός που μπήκε στην μασονία μόνο για να απολαμβάνει αγαθά επειδή υποτίθεται ότι είχε και λιγάκι μυαλό, ή ήταν κάπως περισσότερο έξυπνος.

4) Ιησούς χριστός νικά κι όλα "ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑ". Μόνο κακά σκόρπισε. Για να σωθεί ΜΟΝΟ αυτός, ΜΟΝΟ ένας, ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ αθώα μωράκια. Ποιός συνέβαλλε στην ομαδική αυτή δολοφονία; Ο μπαμπάκας του που είχε τον ρόλο του Σπιούνου κι έβαλε τους αγγέλους να σημαδέψουν τις πόρτες. Ο Θεός ΣΑΣ!!

5) Όταν μέχρι και τις ημέρες μας σκοτώνεται κόσμος στο όνομα κάποιου, τότε εκείνος κάθε άλλο παρά "Θείος" ή Θεϊκός" είναι.

6) Έχουν βγάλει όλες οι παρατάξεις τα πορίσματα, τα οποία ηλίθια είναι:
Α) Θα έρθει ο Αντίχριστος στην δευτέρα παρουσία και ο χριστός θα νικήσει. Οι νεκροί θα αναστηθούν από τους τάφους και θα πάνε οι καλοί εκ δεξιών του πατρός και λοιπά. Δεν μας είπανε όμως ένα μικρό αλλά ουκ αμελητέο ερώτημα. ΠΩΣ στον διάολο θα αναστηθούν όλοι εκείνοι που ήτανε θαμμένοι στον ίδιο τάφο με εκείνους που θα υπάρχουνε εκεί μέσα την δεδομένη στιγμή;
Β) Οι διαλαλούντες περί ομάδας έψιλον, λένε ότι το 2012 θα έρθουνε οι Θεοί και θα πολεμήσουνε με τους Εβραίους και θα νικήσουνε.
Τελικά, ΟΛΟΙ είναι νικητές. Κάποιος πρέπει να χάσει. ΔΕΝ υπάρχει ισοπαλία σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Καταλάβετέ το, παίζουν με την νοημοσύνη σας.

7) Το 2012 κι έπειτα, σίγουρα θα γίνει ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ !!! Να είστε σίγουροι. Όχι όμως επειδή θα πολεμάνε οι Έψιλον με τους Σέξινον. Αλλά επειδή θα μαζευτούν ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ που θα έχουν ήδη πάρει θέσεις σε μία παράταξη, κοινώς ΜΑΝΤΡΙ, και θα σκοτώνουν τους άλλους Ηλίθιους. Καλό θα είναι να έχετε πάρει μία αναπαυτική πολυθρόνα και να βλέπετε από ψηλά το πώς θα αδειάζει ο τόπος από περιττά σώματα που απλά περπατάνε τρώνε και κατουράνε. Εσείς, μην συνδράμετε σε αυτήν την Ηλιθιότητα.

8) Καλός χριστιανός, είναι εκείνος που πράττει ανθρώπινα και θετικά, απορρίπτοντας την προσωνυμία αυτή, παραμένοντας "ΑΝΘΡΩΠΟΣ".

9) Αφού όταν σκοτώνεστε δεν τρώτε τα πτώματα, τότε γιατί σκοτώνεστε; Τα ζώα σκοτώνουν από την ανάγκη επιβίωσης, εσείς επειδή ο απέναντι έχει διαφορετικές απόψεις από τις δικές σας, ή έχει διαφορετικό χρώμα. Μιλάμε, είστε εντελώς ηλίθιοι. Σε αυτό φταίει ο "Αλάνθαστος" Θεός σας που έφτιαξε τον άνθρωπο με διαφορετικό χρώμα. Λάθος του.

10) Ως πότε παλικάρια θα έρχονται τα τραίνα που φέρνουν φασολάκια κλωνοποιημένα;

11) Μελετήστε τον Ερμή τον Τρισμέγιστο. Έχει ατέλειες και προδίδεται ότι κάποιος του υπαγορεύει αυτά που λέει. Όμως, είναι χιλιετίες γραμμένος πριν την εφεύρεση των εβραίων κι αυτό είναι που μετράει.

12) Υπάρχει κάποιος συγγραφέας που λέει για συστήματα 13 γαλαξιών, Ανδρομέδας, τις θέσεις παράταξης των διαστημικών σκαφών, τον τρόπο που θα επιτεθούν και λοιπά. Εσείς αν ανήκατε στους "Καλούς" θα προδίδατε τις θέσεις σας; Τότε θα έπρεπε να αλλάξουμε τον τόνο και να ανήκετε στους "Κάλους". Προσοχή. Έχω τα αυθεντικά βίντεο από εκπομπές του Τέξε Μαρς και είναι ΟΛΑ κλεμμένα από εκεί. Δεν έχει τίποτα δικό του μέσα και είναι άσχετος αλλά θα μπορούσε επιτυχώς να χρησιμοποιηθεί στο Χόλυγουντ. Συστήστε του όταν κάνει καύσωνα, να είναι πάντα στην σκιά και με ανεμιστήρα.

13) Εκτός από ορισμένους συγγραφείς, υπάρχουν κι αληθινά UFO. Σε μία πρόσφατη φωτογραφία μου, σε ΜΙΑ μόνο πόζα υπάρχουν μέσα ΜΟΝΟ 15 από αυτά. Δεν την δημοσιεύω, αυτοί που την έχουν ας την κρατήσουν να με θυμούνται. Όσοι πραγματικά γνωρίζουν, ξέρουν και τον χειρισμό της γνώσης.

14) Να προσέχετε, γιατί πλέον ότι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια ίσως να μην είναι γάτα αλλά Αμερικάνικος σκύλος που προσπαθεί να μιμηθεί την προφορά.
Ο πομπός σας έχει πάρει μετάθεση. Βάλτε άλλον. Προσοχή στην κάμερά μου.

15) Μην πατάτε το πόδι σας μέσα στις εκκλησίες εφόσον ΠΟΤΕ δεν έρχεται ο ιδιοκτήτης αυτής της αλυσίδας εκκλησιών. Ίσως νάχει πεθάνει. Μην δίνετε χρήματα σε κάποιον που δεν είδατε ποτέ. Δώστε τα εκεί που βλέπετε εσείς. Δεν είναι ντροπή.

16) Όταν γεννηθήκατε δεν είχατε τσέπες επάνω σας. Αυτό, μαρτυράει ότι γεννηθήκατε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

17) Ο άνθρωπος είναι το μοναδικό ζώο στον πλανήτη που δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την φροντίδα κάποιου. Αντιθέτως με τα τετράποδα κι άλλα ζώα που είτε έχει κρύο είτε ζέστη, επιβιώνουν. Ο άνθρωπος θέλει καλοριφέρ, δεν έχει το απαραίτητο τρίχωμα για την επιβίωσή του και τα μαλθακά νύχια του δεν χρησιμεύουν σε τίποτα αφού δεν σκαρφαλώνει στα δέντρα. Βλέπετε τώρα ότι είστε προϊόν μετάλλαξης;

18) Εφόσον ο άνθρωπος κατατάσσεται στην συνομοταξία των ζώων, είναι ένα ζώο αφού η ονομασία βγαίνει από την λέξη ΖΩΗ. Τα ζώα ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ τον εαυτό τους. Εσείς ρε ΖΩΑ, γιατί δεν μαζευτήκατε ποτέ όλοι μαζί να καταγγείλετε τους κυβερνήτες κρατών και παπαδαριά στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΖΩΩΝ εφόσον βασανίζουν το ανθρώπινο είδος;

19) Τουλάχιστον, καταγγείλετε εκεί, τον Θεό. Στείλτε τον στο δικαστήριο να δούμε άμα θα εμφανιστεί. Και η δίκη "Ερήμην", σημαίνει "Καταδίκη".

20) Είναι σωστό όταν αρρωσταίνει ένας άνθρωπος ιερέας της εκκλησίας, να του κάνουν μεταμόσχευση ύπατος, να το άποκρύπτουν και μετά να διαδίδουν ψευδώς ότι έγινε ΘΑΥΜΑ;;;!!! (όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν.)

21) Λόγια αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου: Η αρρώστια είναι εκδήλωση της δυσφορίας του θεού προς τον άνθρωπο.
      Λόγια απλών και ΜΗ σκεπτόμενων ανθρώπων: Τότε γιατί βρίσκεται στο νοσοκομείο ετοιμοθάνατος; Δυσφόρησε ο θεός μαζί του;

Έλληνες, ξανα-ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!
Είσαστε το φως.
Εκτός κι αν τους αφήσετε να σας ξανακάνουνε και πάλι
να γίνετε ΛΑΜΠΑΔΕΣ.... στην πυρά.


Υστερόγραφο:
Για όσους ρωτήσουν από πού γνωρίζω τα όσα γράφω, απαντώ:
Τα γνωρίζω επειδή "Βλέπω την ΑΥΡΑ" κάποιων "Σ-αυρών" που υποστηρίζουν με στόμφο ότι βλέπουν την αύρα σας.
 


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More