24 Δεκεμβρίου 2011

OI KINEZOI KAI Ο JADE

ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΘΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ,Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ,ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΕΝΤΑΙ Ή JADE Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ.

ΕΥΤΗΧΩΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΚΟΡΥΦΗ

ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG», ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ "ΖΕΝ" -"ΑΟΑ" - "ΟΤΟ"

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/10/hong_03.html

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΟΙ ΣΙΝΕΣ;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.


http://www.bidisk.info/bidisk%20infoE.html


ΝΕΦΡΙΤΗΣ (Jade – Nephrite - Jadeite)

«Γιου» στα κινεζικά είναι το jade, δηλαδή και ο γιαδείτης και ο νεφρίτης. Αν ο χρυσός και τα διαμάντια έχουν κάποια αξία για τον δυτικό πολιτισμό, απείρως μεγαλύτερη αξία έχει για τους Κινέζους το «γιου».
Οι κινέζοι λατρεύουν αυτό το πέτρωμα εδώ και 5.000 χρόνια. Ο Κομφούκιος είπε ότι το «γιου», έχει 11 αρετές μεταξύ των οποίων ομορφιά,  αγνότητα και  επιείκεια  Στην κινεζική γλώσσα οι λέξεις που αναφέρονται στην ομορφιά και στις ανώτερες ηθικές αξίες έχουν σα συνθετικό τους το «γιου» .ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΤΡΩΜΑ;


Ο Κινέζος Ουράνιος Θεός

http://www.chineseastrologer.org/gr/the_gods_who_created_chinese_astrology.php

Ο Κινέζος Ουράνιος θεός είναι ο αυτοκράτορας του γαλαξία μας σύμφωνα πάντα με τους Κινέζικους θρύλους. Τα ονόματα που του αποδίδονται είναι Τζέϊντ, Τιέν Κούνγκ, Γιού Χουάνγκ και Τιάν Γκόνγκ. Χάριν απλότητας θα τον αποκαλούμε Τζέϊντ. Ο αυτοκράτορας Τζέϊντ έχει αρσενική φύση και είναι ο αρχηγός και διοικητής όλων των οντοτήτων και θεοτήτων της Κινέζικης κουλτούρας. Αυτή είναι η ιστορία του.
Ο Τζέϊντ ξεκίνησε με την δημιουργία του γαλαξία μας φέρνοντας τάξη, ισορροπία και αρμονία στον κόσμο. Χρειάστηκε περίπου 1 δισεκατομμύριο χρόνια για να καταφέρει να βρεθεί στο απόλυτο στάδιο φωτεινότητας, αγιότητας και θεοποίησης. Σύμφωνα με τους Κινέζους αστρολόγους κάθε αυτοκράτορας της Κίνας ήταν στην πραγματικότητα μια μετουσίωση του θεού Τζέϊντ. Λέγεται οτι ο θεός αυτός έχει περισσότερους απο 100 δισεκατομμύρια υπηρέτες με τη μορφή πνευμάτων (κατώτερες θεότητες), που τον συνοδεύουν και τον υποστηρίζουν. Μεγάλο ποσοστό των θεοτήτων αυτών βρισκόταν στον πλανήτη μας και βοηθούσε τους ανθρώπους πάντα υπακούοντας στις εντολές του Κινέζου Ουράνιου Θεού Τζέϊντ.
Στο τέλος κάθε Κινέζικης χρονιάς, οι πιο υψηλόβαθμες θεότητες έδιναν στον Τζέϊντ μια αναφορά με το κάθε τι που είχε συμβεί στον γαλαξία μας την περασμένη χρονιά. Έπειτα ο θεός αυτοκράτορας έπαιρνε αποφάσεις ανάλογα με τα γεγονότα τις περιστάσεις και την μοίρα.
Το παλάτι του Κινέζου Ουράνιου θεού βρίσκεται στους ουρανούς και είναι φτιαγμένο απο ατόφιο χρυσάφι. Δεν είναι τυχαίο οτι οι Κινέζοι αποκαλούν τον θεό αυτό "Αυτοκράτορα του ουράνιου χρυσού παλατιού".
Πριν απο πολλά χρόνια, ένας μικρότερος θεός που υπηρετούσε τον Τζέϊντ, προκάλεσε τον θεό απειλόντας να πάρει εκείνος την διοίκηση του γαλαξία. Ο θεός αυτός ήταν ο Σαν Χου που νόμισε οτι είναι αντάξιος του Τζέϊντ. Η διένεξη αυτή ήταν η αιτία για έναν μεγάλο συμπαντικό πόλεμο που έλαβε χώρα τότε. Στον πόλεμο συμμετείχαν όλοι οι θεοί και οι οντότητες του σύμπαντος. Ο Κινέζος Ουράνιος θεός απέδειξε την ανωτερότητα του και κέρδισε τον πόλεμο με τη βοήθεια των υπέρτατων στρατευμάτων του. Ο Σαν Χου εξορίστηκε στην Γη και θεωρείται σήμερα ένας κατώτερος θεός.
Σύμφωνα με πολλούς Κινέζους Αστρολόγους ο Τζέϊντ κυβερνά ακόμα και σήμερα τον γαλαξία μας με τη βοήθεια του Κινέζου θεού της Γης και των υπολοίπων οντοτήτων και θεοτήτων. Όταν οι θεοί αποφάσισαν να δημιουργήσουν την Κινέζικη Αστρολογία κατασκεύασαν πρώτα το διαγαλαξιακό σύμβολο και το σύμβολο Γιν & Γιανγκ. Έπειτα ο Τζέϊντ τελειοποίησε τον Κύκλο της Κινέζικης Αστρολογίας. Ήταν ακόμα υπεύθυνος για την μαγική ενσωμάτωση των πέντε Συμπαντικών Στοιχείων στο Κινέζικο Ωροσκόπιο.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More