27 Δεκεμβρίου 2011

Morgellons Disease:ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΑΚΗ ΠΑΡΑΣΗΤΩΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΔΙΑΚΩΝ Ή ΝΕΑ ΠΑΝΟΥΚΛΑ;

Morgellons Νόσος: παραισθησιακή παρασίτωση ή διαγονιδιακών Νέα πανούκλα;.  46195.jpeg
http://english.pravda.ru/science/mysteries/20-12-2011/120018-morgellons_disease-0/

Αν είμαστε αυτό που τρώμε, δεν ξέρουμε τι τρώμε, ή τις συνέπειες της παίζοντας γύρω με τα γονίδια του τι τρώμε. Δεν υπάρχει μια πιθανότητα ότι υπάρχουν πιθανοί κίνδυνοι που ενέχει η κατανάλωση το άγνωστο; Πόσο ασφαλή είναι τα μεταλλαγμένα τρόφιμα, και είναι μια σύνδεση με την ασθένεια Morgellons υπάρχει;Εμείς το όνομα ο ένοχος: Agrobacterium tumefasciens.
Η ασθένεια Morgellons ονομάστηκε από την Mary Leitao, βιολόγος στη Βοστώνη των οποίων δύο ετών γιο αναπτύχθηκε πληγές στα χείλη του και παραπονέθηκε ότι αισθάνθηκε ζωύφια που σέρνονται κάτω από το δέρμα του, πριν από βλάβες του δέρματος που ξέσπασε με ίνες που προέρχονται από αυτά, σε συνδυασμό με την αίσθηση του δαγκώματος και τσούξιμο ...Η Mary Leitao επέλεξε το όνομα από το γράμμα σε ένα φίλο που γράφτηκε από τον Thomas Browne το 1690 στο οποίο περιγράφεται μια ασθένεια η οποία επηρέασε τα παιδιά στο Languedoc, Γαλλία, καλείται Morgellons, που ξέσπασε με "σκληρές τρίχες στις πλάτες τους ».
Το ιατρικό σύστημα στις ΗΠΑ θεωρησε οτι ο γιος της Mary Leitao έχει ανάγκη από ψυχιατρική εκτίμηση και δεν βρέθηκε τίποτα λάθος στο γιο της ... ωστόσο η κατάστασή του παρέμεινε και οι ανοιχτές πληγές ξέσπασαν σε όλο το σώμα του. Παρόμοια περίπτωση με τα ίδια συμπτωματα έχουν κατά την τελευταία δεκαετία σάρωσει τις ΗΠΑ, και η συχνότητα εμφάνισης συνόδευσε την αύξηση της χρήσης των διαγονιδιακών τροφίμων και την εξάπλωση των διαγονιδιακών καλλιεργειών.

Η επόμενη μελέτη, που διενεργήθηκε από την Κλινική Μάγιο και δημοσιεύονται στο Archives of Dermatology στις 16 Μάη του 2011 κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν υπήρξε προσβολή του δέρματος στους ασθενείς και υποστηρίζεται η αρχική θέση ότι η ασθένεια Morgellons δεν ήταν τίποτα περισσότερο από παραισθήσεις. 
Έχει ακόμη ένα όνομα: παραισθησιακή παρασίτωση.Τόσο σοβαρή ήταν η συχνότητα που το Morgellons Research Foundation ιδρύθηκε και μέχρι το 2006, πέντε χρόνια μετά την Mary Leitao έθεσε το σήμα, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) συνέστησαν ομάδα εργασίας, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι: «Δεν είμαστε έτοιμη να παραδεχτεί ότι υπάρχει μια νέα ασθένεια, αλλά ο όγκος των ανησυχίων έχει ενταθεί, επειδή πολλοί άνθρωποι γράφουν ή καλώντας τους βουλευτές γι 'αυτό. " Μέχρι το επόμενο έτος, το CDC είχε ανοίξει η ιστοσελίδα "Ανεξήγητη Dermopathy (γνωστός και ως Morgellons)" για να μελετήσει το φαινόμενο, ενώ οι ερευνητές στην ομάδα του δήλωσαν ότι ήταν κρατώντας ένα ανοιχτό μυαλό.
Πόσο βολικό ηταν για τον διαγονιδιακό οι εταιρείες που χειρίζονται τα τρόφιμα που τρώνε.
Ωστόσο, άλλες πηγές εντός και εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κατέληξαν σε διαφορετικά συμπεράσματα. Ένα από αυτά είναι ο βραζιλιάνος ερευνητής Δρ Geraldo Deffune G. de Oliveira, ένα Αγρονομικό Μηχανικός και μέλος της Βραζιλίας Συλλόγου βιοδυναμική γεωργίας, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η ασθένεια δεν υπάρχει, οι δερματικές αλλοιώσεις περιέχουν ίνες, που αποτελείται από αλουμίνιο και ασβεστίτη και ότι η ασθένεια είναι περισσότερο διαδεδομένη στους νέους και τους ηλικιωμένους. Έχει εντοπίσει περιπτώσεις εκτός των ΗΠΑ προς την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική.
Η έρευνα που διεξάγεται δείχνει προς το Agrobacterium tumefasciens, έναν οργανισμό που χειραγωγείται μέσω της γενετικής μηχανικής και ένας που δημιουργεί TI (όγκων-προκαλώντας) πλασμιδίων του, τις δομές που μεταφέρουν ή εισάγετε μεταλλαγμένες ύλες. Αυτό που μπορεί να έχει συμβεί είναι ότι αυτά τα agrobacteria, παρούσα σε όλα τα εδάφη και τα οποία αποκτούν εύκολα τα νουκλεϊκά οξέα, έχουν χρησιμοποιήσει αυτή την τάση για να πάρει τα γονίδια και τις μεταλλάξεις τους, η οποία μπορεί να είναι παθογόνοι για τον άνθρωπο.Ανάμεσα σε αυτά τα νέα αποκτήματα μπορεί να είναι το ιικό αυξητικοί χρησιμοποιούνται σε διαγονιδιακες τεχνολογίες, που περνούν από τα εκατομμύρια τόνων των διαγονιδιακών υπόλειμματων έχουν μείνει στο έδαφος οπότε και έχουν απορροφηθεί από αυτά τα agrobacteria.
Εικασία; Υστερία; Παραισθησιακή παρασίτωση; Ανεξήγητη dermopathy; Όχι, σύμφωνα με ερευνητικές εργασίες που διεξάγονται από το Δρ Βιτάλι Citovsky από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, του οποίου η εργασία "Συμβολή της Agrobacterium να Morgellons Ασθενειών» (*) επιβεβαιώνει τους φόβους. Οι κύριοι τομείς της επίπτωσης στις ΗΠΑ εντόπισαν στη Φλώριδα, το Τέξας και την Καλιφόρνια.
Σε αυτό το έργο, είναι οι βλάβες που χαρακτηρίζουν την ασθένεια Morgellons τεκμηριωμένη, δηλαδή να είναι "δυσαισθησίες και δερματολογικές αλλοιώσεις» μαζί με τα συμπτώματά τους, τα οποία "κυμαίνονται από μικρές για να παραμορφώνουν" και μάλιστα περιλαμβάνουν «μη-ειδικής παθολογίας ή μια φλεγμονώδη διεργασία με μη αισθητή παθογόνα , συχνά με ινώδη υλικά που προβάλλουν από φλεγμονή επιδερμική ιστό ".Ακόμη και η σύνθεση του ινώδη υλικό είναι τεκμηριωμένη: περιέχει κυτταρίνη, οδηγεί τους ερευνητές να πιστεύουν ότι υπάρχει πράγματι συμμετοχή των παθογόνων Agrobacterium "το οποίο είναι γνωστό για την παραγωγή ινών κυτταρίνης σε χώρους λοίμωξη μέσα στους ιστούς υποδοχής».
Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν PCR (αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης) οι εξετάσεις για το γενετικό υλικό που κωδικοποιείται από το Agrobacterium χρωμόσωμα, ψάχνει για λοιμογόνου (vir) γονιδίων και T-DNA ακολουθίες, και του προγραμματισμού τους "ανέφερε την παρουσία του Agrobacterium γονιδίων που προέρχονται τόσο από το χρωμόσωμα και από την Ti πλασμίδιο, συμπεριλαμβανομένης και της T-DNA, σε ιστούς και από τις δύο ασθενείς Morgellons ".
"Συμπεράσματα: προκαταρκτικά αποτελέσματα μας δείχνουν ότι το Agrobacterium μπορούν να συμμετέχουν στην αιτιολογία και / ή την εξέλιξη της νόσου Morgellons Εάν επιβεβαιωθούν αυτά τα αποτελέσματα, θα είναι το πρώτο παράδειγμα ενός εργοστασίου που προσβάλλουν βακτήριο που διαδραματίζουν ρόλο στην ανθρώπινη ασθένεια.. "Περαιτέρω δοκιμές είναι σε εξέλιξη για την επικύρωση αυτής της παρατήρησης και να καθοριστεί αν το Agrobacterium όχι μόνο κατοικεί στις μολυσμένες περιοχές, αλλά και μετατρέπει τους γενετικά ».

Αν αυτό δεν είναι πειστικές τότε η ενημέρωση της έρευνας είναι:
"Συνεχίζοντας οθόνη μας επιπλέον ασθενείς Morgellons έχει εντοπίσει το Agrobacterium γενετικού υλικού σε τρία επιπλέον άτομα. Έτσι, όλοι οι ασθενείς Morgellons προβληθεί μέχρι σήμερα έχουν δοκιμαστεί θετικά για την παρουσία του Agrobacterium, ενώ αυτό μικροοργανισμός δεν έχει εντοπιστεί σε κανένα από τα δείγματα που προέρχονται από  τον έλεγχο, υγιή άτομα ».
Τι θα ακολουθήσει; Παρακολουθήστε αυτό το χώρο. Πάρα πολλά δισεκατομμύρια έχουν επενδυθεί σε αυτό το τεράστιο πείραμα εργαστήριο εξαπλώνεται ό, τι φαίνεται να είναι τοξικά και τους παθογόνους παράγοντες σε όλο τον πλανήτη για το καθεστώς να ακινητοποιηθεί. Υποψιάζομαι ότι θα υπάρξει μια άλλη hacking επίθεση εναντίον αυτού του άρθρου. Όσο για τους ερευνητές ...
Κυρίες και κύριοι, σας καλωσορίζουμε στο εικοστό πρώτο αιώνα.
* «Συμβολή της Agrobacterium να Morgellons Ασθενειών"
RB Stricker, VR Savely, A Zaltsman, V Citovsky California Pacific Medical Center, Σαν Φρανσίσκο Διεθνές Lyme και των ασθενειών που Κοινωνία, Bethesda, MD Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης Stony Brook, NY.



Περαιτέρω έρευνα: Morgellons ασθένεια, Φωτογραφίες
Timothy Bancroft-Hinchey
Pravda.Ru



ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More