28 Ιανουαρίου 2012

ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΙΣ "ΗΠΑ"

Προετοιμασία στρατιωτικοποίησης της στους δρόμους της Αμερικής ή να εισβάλουν Μεξικό;


Πού πηγαίνουν και ΓΙΑΤΙ;

Μια γρήγορη σημείωση που είδα σε αυτό το βίντεο: Όλα τα οχήματα που μεταφέρονται είναι ζωγραφισμένο το αρχικό «OD Πράσινο» και «ερήμου Tan» δεν είναι όπως θα ήταν στις μεταφορές από / προς την Μέση Ανατολή .

Θα μπορούσε η αμερικανική στρατιωτική να μεταφέρει αυτά τα «όπλα» για τις ΗΠΑ / Μεξικού για την καταπολέμηση των καρτέλ του Μεξικού και του «πολέμου κατά των ναρκωτικών»; Γνωρίζουμε ήδη ότι οιαμερικανικές ειδικές ομάδες Ops έχουν μετακινηθεί στο Μεξικό .

Αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να συμβεί, ωστόσο? Πιστεύω ότι με τις προβλέψεις του 2012 και το « τέλος του κόσμου »μόνο μήνες μακριά, υπάρχουν και άλλα κίνητρα που θα μπορούσαν κάλλιστα να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια μας.

Γνωρίζουμε ήδη ότι οι ΗΠΑ έχουν εξοπλίζει την τοπική αστυνομία με βαρύ οπλισμό .

Έχει γίνει σαφές πλέον ότι οι τοπικές PD, με την δημιουργία αποθεμάτων είναι μερικώς σοβαρά επικίνδυνη doodads χωρίς κόστος, ως μέρος της ένα ελάχιστα γνωστό το πρόγραμμα από το Πεντάγωνο . Μπορείτε να ευχαριστήσετε τον θείο Σαμ, το Υπουργείο Άμυνας και τα αμερικανικά δολάρια και την φορολογική σας για το Πρόγραμμα 1033, μια πρωτοβουλία που δίνει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια », αξίζει να το στρατιωτικού υλικο από το Υπουργείο Άμυνας και τη θέση της στα χέρια της αγαπημένης αστυνομικού της γειτονιάς σας .

μέσω: RT

Σύνολο Σύμπτυξη:

Η Αμερική και ο κόσμος για εκείνο το θέμα έχει μια οικονομική καθοδική πορεία εδώ και χρόνια και με την κατάρρευση έρχονται κοινωνικές αναταραχές . Οι ταραχές και οι μαζικές διαδηλώσεις λαμβάνουν χώρα και οι άνθρωποι αγωνίζονται για τις βασικές ανάγκες. Μαζικά στρατόπεδα detainment FEMA έχουν ήδη εγκατασταθεί και στην εθνική άδεια νόμου Άμυνας (NDAA) θα επιτρέψει την αμερικανική πολίτες να κρατούνται επ 'αόριστον χωρίς τα συνταγματικά δικαιώματα. Επίσης, επί του παρόντος στο τραπέζι στη Βουλή των Αντιπροσώπων (HR 3166) και τη Γερουσία (S 1698) είναι ο νόμος αποδημίας Enemy .

Αμερική ετοιμάζεται για πόλεμο και ο πόλεμος δεν θα αγωνιστεί σε ξένο έδαφος, αλλά στη δική σας αυλή .

Ανοίξτε τα μάτια και τα αυτιά σας. Είμαστε σε μια μακρά και εμπεριστατωμένο έλεγχο. Ετοιμαστείτε τώρα!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More