5 Φεβρουαρίου 2012

Γεωγραφική Αναπαράσταση Περιοχής Μεσογείου από Άφιξη Σελήνης έως ~9.500π.χ. Geografphical Reconstruction of the Mediterranean Region from the Arrival of the Moon up to ~9.500b.c.

Σε μια προσπάθεια του ιστολογίου να αφυπνίσει όσους περισσότερους Έλληνες, και όχι μόνον, όσον αφορά την πραγματική τους Ιστορία, αυτήν που το παγκόσμιο ακαδημαϊκό (Δρακονιανό) κατεστημένο ελέγχει ασφυκτικά και συστηματικά παραπληροφορεί με αναρίθμητες ασάφειες, αντικρουόμενες θεωρίες, παραπλανητικούς Ιστορικούς "δογματισμούς" και δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα που προκύπτουν από την "επίσημη" Ιστορία, έρχεται το μνημειώδες  Κείμενο ΙΑ-1988 της Ο.Ε.Α. ως οδηγός για την προσπάθεια ανασυγκρότησης των προϊστορικών γεγονότων μέσα από την δημιουργία μιας σειράς χαρτών τον πρώτο των οποίων παρουσιάζουμε στο παρόν άρθρο.

Οι θεωρίες για τον εντοπισμό της Ατλαντίδος που έχουν γραφτεί μέχρι σήμερα είναι πολλές και αναφέρονται σε διάφορα σημεία του πλανήτη. Αρκετές από αυτές, αφού τεντώνουν σαν λάστιχο τα κατά τ΄ άλλα επιστημονικώτατα επιχειρήματά τους για να μας πείσουν, αναφέρουν ότι ο Πλάτωνας και κατ΄ επέκταση ο ιερέας της Σαϊδος που μιλά στον Σόλωνα  (Κριτίας Πλάτωνος) "προφανώς" έκαναν λάθος στην απόσταση και το μέγεθος της ηπείρου -δύο από τις σημαντικώτερες παραμέτρους της έρευνάς τους. Έτσι την μια η Ατλαντίς τοποθετείται στην Κύπρο, την άλλη στο Περού, στην Κρήτη ως Μινωϊκός Πολιτισμός κ.λπ.
Αντίθετα από τους επίδοξους ερευνητές οι οποίοι αφοριστικά μεταφράζουν όπως βολεύει την θεωρία τους τα αρχαία κείμενα, εμείς θα αφήσουμε αυτές τις αρχαίες πηγές γνώσεως από το μακρινό παρελθόν  με μοναδικό μεσάζοντα την Ο.Ε.Α. να μας περιγράψουν τι πραγματικά συνέβη και πως ήταν η περιοχή τότε.


Η μέθοδος της χαρτογραφικής αναπαράστασης επιλέχθηκε για δύο λόγους: Α. Επειδή είναι ο συντομότερος και σαφέστερος τρόπος για την επικοινωνία συμπυκνωμένης γνώσεως και πληροφοριών όσον αφορά ένα τόσο τεράστιο θέμα, κοινώς μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις και Β. Είναι επίσης μια πολύ σύντομη προσπάθεια μετάφρασης σημαντικών τμημάτων του κειμένου ΙΑ-1988 στην Αγγλική γλώσσα.

Παρατίθεται παρακάτω το σημείο του κειμένου ΙΑ1988 απ΄ όπου προκύπτει ο παραπάνω χάρτης. Οι επισημάνσεις είναι του ιστολογίου.

In an attempt to awaken as many Hellenes as possible as far as their true History is concerned, the History that the international academic (Draconian) elite is tightly controlling and systematically misinforming with numerous inconsistencies, condradicting theories, misleading historical "dogmas" and dozens of ananswered questions that arise from the "official" history, along comes G.H.Rees with their monumental IA-1988 theme as a guide to reconstucting the prehistorical facts through the creation of a series of maps, the first of wich we present in this article.

Theories concerning the locating of Atlantis are quite a few so far, and they refer to several places on earth. Many of them stretch their argument to suit their needs as far as telling us that Plato in Kritias is "obviously" wrong about the  distance and the size of the continent -two of the most crusial parameters of their research. Thus, we have cases of Atlantis located in Cyprus, or in Peru, or even in Krete as the Minoan civilazation etc.
Despite all the aspiring historical researchers who translate the ancient documents as it best fits their theory, we will let those prehistoric sources of knowlege from the distant past, with the G.H.Rees as intermediary, describe what may have really happened and how the area must have been.

Translating the text of G.H.Rees IA1988 theme has been done for two reasons: A. Because it is the most clear way to comunicate condensed information, and B. It is a very short way to attempt to translate the essence of large segments of the text in the english language.

Below is the part of the description from the text out of which the above map was composed. (To be translated)

"""Στην Ατλαντίδα υπήρχε ακριβώς αυτός ο ΙΕΡΑΡΧΙΚΟΣ τρόπος διακυβέρνησης από τους δέκα ΗΡΩΕΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ το 9.500 π.χ., απογόνους των δέκα ΗΜΙΘΕΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ που είχε γεννήσει ο ΘΕΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ με την γηγενή Κλειτώ, των ΤΙΤΑΝΩΝ. Οι πληροφορίες αυτές διασώθηκαν όταν ο Νομοθέτης των Αθηναίων Σόλων -640-559 π.χ.- επισκέφθηκε την Σαΐδα της Αιγύπτου, και το τοπικό ιερατείο του υπέδειξε ιστορικά αρχεία που τοποθετούσαν χρονικά την βύθιση της Ατλαντίδος και Αιγηίδος το 9.500 π.χ. Τις παραθέτει ο Πλάτων στον "Τίμαιο" Γ΄ 24, Ε΄, και στον "Κριτία" προσθέτοντας ότι "κατά τα Αιγυπτιακά αρχεία, ο Ατλάντιος πολιτισμός, πνευματικός και τεχνικός, βρισκόταν σε ένα αφάνταστα εξελιγμένο επίπεδο, αλλά εξαφανίσθηκε μέσα σε μια μέρα και μια νύχτα, μετά από σεισμούς και κατακλυσμούς. Το νησί - Ήπειρος που οι Αιγύπτιοι και ο Πλάτων τοποθετούν στον ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ, μετά τις Ηράκλειες Στήλες -Γιβραλτάρ-, δεν κατακλύσθηκε από νερά που κατόπιν αποσύρθηκαν όπως θέλει η αφήγηση της "Βίβλου", αλλά βυθίστηκε. Σημερινές υποβρύχιες έρευνες αποδεικνύουν την ΑΛΗΘΕΙΑ αυτών των πληροφοριών, με τηνεπισήμανση ολόκληρων βυθισμένων πόλεων στον βυθό του Ατλαντικού Ωκεανού.

Αποδεικνύουν όμως και κάτι άλλο: Το έγκλημα της βυθίσεως μιας ολόκληρης ΗΠΕΙΡΟΥ από τον παρανοϊκό ΣΙΝ της Σελήνης, μέσω χρήσεως Σεληνιακής τεχνολογίας ΠΡΟΣΘΕΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΟΣ που μετέβαλε την στατική του ατλάντιου υπεδάφους. Το "κλειδί" για την κατανόηση του τι πραγματικά συνέβη βρίσκεται στο ΠΟΠΟΛ-ΒΟΥΧ χρονικό των ΚΙΤΣΕ ΜΑΓΙΑΣ γραμμένο με ιερογλυφικά Μάγιας το οποίο έκαψαν οι Ισπανοί κατακτητές, αλλά αργότερα ξαναγράφτηκε από μνήμης με λατινικά γράμματα. Το χρονικό των Μάγιας για τον κατακλυσμό λέει: "Τότε τα νερά -της θάλασσας- αναταράχθηκαν από την θέληση της καρδιάς του Ουρανού -Ουρακάν- και μεγάλη πλημμύρα έπεσε στα κεφάλια των πλασμάτων αυτών ...Καταποντίστηκαν κι ένα πηχτό υγρό κατέβηκε από τον ουρανό... η όψη της γής σκοτείνιασε και μια σκούρα πυκνή βροχή άρχισε να πέφτει, βροχή την ημέρα, βροχή και την νύχτα... Ακούστηκε ένας μεγάλος θόρυβος πάνω από τα κεφάλια τους σαν να ΄τανε  φωτιά. Μετά, οι άνθρωποι άρχισαν να τρέχουν, σπρώχνοντας ο ένας τον άλλον, γεμάτοι απελπισία. Ήθελαν να σκαρφαλώσουν στις στέγες των σπιτιών τους, και τα σπίτια τους γκρεμίζονταν στο χώμα. Ήθελαν να σκαρφαλώσουν στα δένδρα πάνω, αλλά τα δένδρα έτρεμαν -σεισμός- και τους έριχναν στο χώμα. Ήθελαν να μπούνε στις σπηλιές, αλλά οι σπηλιές έκλειναν μπροστά τους -κατολισθήσεις από σεισμό-... Νερό και φωτιά συνέβαλαν στην παγκόσμια καταστροφή του μεγάλου κατακλυσμού πριν από την τέταρτη δημιουργία."
Όλα στην ανωτέρω αφήγηση δείχνουν ότι πρόκειται για μια υπερβολική πύκνωση του αέρα, της θάλασσας και της γής. τα πάντα συρρικνώθηκαν από ένα ηλεκτρομαγνητικό "χαμηλό" τεράστιας έντασης που με την σειρά του παρήγαγε πρωτοφανή "βαρομετρικά χαμηλά" και πυκνώσεις στον αέρα, στην θάλασσα, στη στεριά. Τα πάντα έγειναν πυκνώτερα, βαρύτερα και βυθίστηκαν. Είναι αδύνατη η ταυτόχρονη πρόκληση βυθίσεως των υγρών της ατμόσφαιρας και των στερεών τμημάτων επιφανείας, με φυσιολογικές συνθήκες. Σύμφωνα με την περιγραφή, τα πάντα από την στρατόσφαιρα μέχρι τα βάθη του γήινου φλοιού έγειναν πυκνώτερα, βαρύτερα και βυθίστηκαν.
Τέτοια υπέρβαση από τα φυσικά γήινα φαινόμενα μπορεί να γίνει μόνον από χρήση τεχνολογίας. Και επειδή είναι παράλογο να αναζητούμε τέτοια τεχνολογία στους γήινους του 9.500 π.χ., την αναζητούμε εκεί μόνον που μπορεί να βρεθεί αμέσως έξω από την γήινη ατμόσφαιρα, στην γαλαξιακή τεχνολογία της Σελήνης. Είναι ακριβώς η αντίστροφη τεχνολογία από την τεχνολογία αποσυνθέσεως ή ολικής αραιώσεως ύλης που διαθέτει η Ο.Ε.Α. εναντίον της Σελήνης. Είναι η τεχνολογία "μοριακής συμπυκνώσεως" που αποδεδειγμένα διαθέτει το σκάφος Σελήνη, άγνωστο με ποιά αρχική σκοπιμότητα. Λέμε αποδεδειγμένα διότι σε πλείστες περιπτώσεις σεισμικής δράσεως στην επιφάνεια της γής, τα όργανα της Ο.Ε.Α. κατέγραψαν ενεργοποίηση "ηλεκτρομαγνητικών χαμηλών μοριακής πυκνώσεως" σε "κώνους" που έχουν την κορυφή τους στις μεταλλικές θάλασσες της Σελήνης.
Τα ανωτέρω μπορούν να διαλευκάνουν και τις απειλές του ...ειρηνοποιού μαλθάκα χριστούλη, ο οποίος μας "προειδοποιεί" ότι πριν από "την δευτέρα του παρουσία" θα γείνουν "σεισμοί, καταποντισμοί, λοιμοί και λιμοί" και λοιπά τρομοκρατικά σώου-μπίζνες του πατρός του ΣΙΝ της Σελήνης, με αποκορύφωμα του εγκληματικού σώου "πύρ εξ ουρανού" όπερ θα καταφάγει τους απίστους... -τεχνολογία μέϊζερ Σελήνης στο ορατό και υπέρυθρο φάσμα για πρόκληση εμπρησμού εξ αποστάσεως- Αποκάλυψις κ΄ 9: "Και κατέβη πύρ από του θεού εκ του ουρανού και κατέφαγεν αυτούς", και Γένεσις ιθ΄ 24: "Και έβρεξεν ο Κύριος επί Σόδομα και Γόμορα θείον και πύρ παρά Κυρίου εξ ουρανού."
ΠΕΡΟΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ:


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More