22 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ!

http://arkadiadynamis.blogspot.com/2012/02/blog-post_2246.htmlΤΟΥΤΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑ...ΠΗΡΕ 0.5%...ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Ο ΛΥΚΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ. 

 Ο "ΠΡΟΦΗΤΗΣ" ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΤΡΟΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ........ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ  ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.


ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΥΤΑ "ΤΑ ΕΛΕΓΕ" ΚΛΠ....ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΦΡΑΓΚΑ, ΒΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΘΑΥΜΑΣΙΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΣΕ Η ΚΟΥΤΆΛΑ, ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΟΙΣΤΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΙΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Ε? ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ!!!

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΟΜΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Ο "ΠΡΟΦΗΤΗΣ"! ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ Η Ο.Ε.Α ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ!!! 

ΣΤΗΝ ΑΠΟ "ΚΑΡΔΙΑΣ"  ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΘΑ "ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ" ΚΑΙ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΩΣΤΕ  ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΑΜΑΧΗΤΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ, ΣΚΟΠΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

δες λινκ 
Ενημερώστε τους έλληνες πατριώτες τώρα - τώρα - τώρα!

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΙ ΜΕΡΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ "ΠΡΟΦΗΤΗ" ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More