22 Φεβρουαρίου 2012

INDYMEDIA ...ΤΕΛΟΣ?

http://kerberos-hellas.blogspot.com/2012/02/indymedia.html

Η επίσημη δικαιολογία  της Πρυτανείας του Πολυτεχνείου Αθηνών που στεγάζει παρανόμως εδώ και μία δεκαετία, το αναρχοφασιστοναζιστικό  athens.indymedia.org, είναι πως κόπηκε το ρεύμα σε κτίρια του ιδρύματος για λόγους συντήρησης του ηλεκτρικού δικτύου. 

Είναι σαφές πως προετοιμάζεται το οριστικό κόψιμο της...

 γιάφκας των ακροαριστερών, αναρχοναζιστών, αναρχοφασιστών, τρομοκρατών, παρακρατικών, εκβιαστών, φονιάδων, μπαχαλάκηδων, τραμπούκων του Indymedia.
 Δοκιμάζουν προς το παρόν αντιδράσεις και αποτελέσματα, όμως ακόμα και αν το επαναφέρουν, στην επόμενη μαλακία των αναρχοναζί, δεν θα αργήσει το τελικό ξεκαθάρισμα, ξεσκαρτάρισμα, απεντόμωση και απολύμανση του Πολυτεχνείου από αυτά τα παράσιτα που δέκα χρόνια τώρα λυμαίνονται τον ιερό χώρο του Πολυτεχνείου Αθηνών τον οποίο και πληρώνουν και συντηρούν οι Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες για να μαθαίνουν τα παιδιά τους γράμματα και όχι να μεταδίδονται παρασιτικές, προδοτικές και ανθελληνικές ιδεολογίες. 
Βέβαια δεν είμαι υπέρ του κλεισίματος κανενός ιστοχώρου οτιδήποτε και να πρεσβεύει αυτός. Οι πάντες έχουν δικαίωμα να λένε ελεύθερα τις απόψεις τους, όχι όμως και να στοχοποιούν ανθρώπινες ζωές, ούτε να τις εκβιάζουν, ούτε να τις προσβάλουν με τον οιανδήποτε τρόπο, ανώνυμα και φορώντας κουκούλες πίσω από άσυλα. Εφόσον θέλουν να διακινούν τις απόψεις τους και παράλληλα  να στοχοποιούν και να εκβιάζουν ανθρώπους, αυτό να το κάνουν επώνυμα, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες τους και από σέρβερς επί πληρωμή και όχι με τα λεφτά των άλλων που ποτέ δεν τους ρώτησαν. Εάν απλά οι του Indymedia εξέφραζαν τις απόψεις τους και από δικό τους σέρβερ και επώνυμα όπως όλοι οι πολιτικοί φορείς, κινήσεις, κόμματα κλπ και τους έκοβαν, τότε θα μιλούσαμε καθαρά για Χούντα και όλος ο κόσμος θα ήταν στο πλευρό του Indymedia. Μαγκιές όμως με τα λεφτά του Ελληνικού λαού και κάτω από την κουκούλα, δεν μπορούν να περάσουν και ήταν απλά θέμα χρόνου η Πολιτεία να αντιδράσει, έστω και αν είμαι κατάφωρα αντίθετος με αυτή την Πολιτεία καθαρά από πολιτική άποψη και πρακτική.
http://ygro-pyr.blogspot.com/





ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More