21 Νοεμβρίου 2012

ΓΛΩΣΣΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΤΡΟΧΙΑΣ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΘΕΝ (ΠΑΡΑ)ΦΙΛΟΛΟΓΟΥΣ


http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/?zx=66df768293c0a435

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΣΗΜΑ, ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ  ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ... ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ. ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΑΛΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΟΥ. ( tolis3000gtpower@yahoo.gr )

ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΚΑΙ Η ΡΟΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ, ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗ, ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΕΤΩΝ 2012-2013 ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ.-

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Υ.Γ.
Οσοι εχουν βοηθησει ηδη στον τιτανιο αυτο αγωνα,, ειτε με κειμενα, ειτε με μεταφρασεις, ειτε οικονομικα, παρακαλουντε να μας στειλουν μυνημα ωστε να τους στειλουμε το κειμενο!!

Υ.Γ.2
Οσοι καταθεσουν απευθειας στον τραπεζικο λογαριασμο του Γιαννη Καραγεωργιου, παρακαλουντε να μας στειλουν σκαναρισμενο το καταθετηριο ωστε να τους στειλουμε το κειμενο!



Τα στοιχεία για όποιον θέλει να καταθέσει χρήματα ή να στείλει με έμβασμα είναι τα εξής, τα γράφω και με λατινικούς για να ξέρουν όσοι είναι απ' το εξωτερικό τι να πουν στην τράπεζα να γράψει:


ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ (KARAGEORGIOU GIANNIS)

VOLOS - GREECE

IBAN ACCOUNT: GR6103808050000000014068490 *

BIC: MILBGRAAXXX

SWIFT ADDRESS: MILLENNIUM BANK GR


ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ: ΔΩΡEΑ - DONATE


  • για τους καταθέτες χρημάτων υπέρ του Γιάννη Καραγεωργίου, από την Ελλάδα, αρκεί να ξέρουν μόνο τον λογαριασμό καθως , αυτά που έχω βάλει μεκόκκινο χρώμα.
  • Τα υπόλοιπα στοιχεία είναι για τους κατοίκους εξωτερικού οι οποίοι θέλουν να στείλουν χρήματα με έμβασμα (από τράπεζα σε τράπεζα) και θα τους τα ζητήσουν από την τράπεζα.
Ευχαριστούμε τον φίλο από τον Πειραιά.


Η' ΜΕΣΩ PAYPAL

ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΔΩΡΕΕΣ ΜΕΣΩ PAYPAL (ΠΙΕΣΤΕ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "DONATE"):




ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More