10 Μαρτίου 2011

Ένα κράτος για τα πανηγύρια: Πέρασε ο τσαμπουκάς του ΣΥΡΙΖΑ και των «αλληλέγγυων»

Νομιμοποίησαν τους λαθρομετανάστες ψευτοαπεργούς πείνας – Aυτή η «Ελλάς» είναι για να γελάς

Σε μια εποχή που η Ελλάδα απειλείται από νέο κύμα λαθρομετανάστευσης και που βρίσκονται στην χώρα αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες παράνομοι λαθρομετανάστες τελικά πέρασε ο τσαμπούκας των ψευτοαπεργών πείνας του ΣΥΡΙΖΑ και των λοιπών «αλληλέγγυων» δυνάμεων του μαρξιστικού αντιρατσιστικού βόθρου. Είναι σημαντικό να λεχθεί ότι η κυβέρνηση δεν συνάντησε καμία αντίδραση για αυτήν την φανερά παράνομη πράξη να νομιμοποιήσει τους λαθρομετανάστες ούτε από την Ν.Δ. (θυμηθείτε δήλωση Πιπιλή ότι κινδυνεύει να πεθάνει απεργός πείνας),..»»»

ούτε από το κόμμα Καρατζαφέρη (θυμηθείτε ερώτηση αβάντα στη Βουλή για θάνατο λαθρομετανάστη που δήθεν θα έφερνε ισλαμική εξέγερση).Σας παραθέτουμε τα γεγονότα για να αντιληφθείτε και εσείς σαν απλοί Έλληνες πολίτες την ξεφτίλα αυτού του κράτους και να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν:

«Περίπου 100 νομιμοποιούνται, οι υπόλοιποι παραμένουν επ’ αόριστον στην Ελλάδα: Δεκτή έκαναν οι μετανάστες απεργοί πείνας τη νέα, βελτιωμένη πρόταση της κυβέρνησης, η οποία εξασφαλίζει τη νομιμοποίηση όσων διαμένουν στην Ελλάδα για περισσότερα από οκτώ χρόνια και την ένταξη των υπολοίπων σε επ’ αόριστον καθεστώς ανοχής. Ύστερα από αυτή την εξέλιξη σταματούν την απεργία. Την πρόταση μετέφεραν στους απεργούς εκ μέρους της κυβέρνησης ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος και η αρμόδια για θέματα μεταναστών υφυπουργός Εργασίας, Άννα Νταλάρα. Οι συνομιλίες έγιναν στο κτήριο της ΓΣΕΕ, παρουσία και μελών της πρωτοβουλίας «Αλληλεγγύη».

Οι μετανάστες αποκτούν επίσης άδεια εργασίας και έγγραφα που θα τους επιτρέπει να ταξιδεύουν στην πατρίδα τους και να επιστρέφουν στην Ελλάδα. Εκτιμάται ότι περίπου 100 από τους απεργούς πείνας θα νομιμοποιηθούν άμεσα. Σημειώνεται ότι το δικαιώμα νομιμοποίησης ύστερα από οκτώ έτη στην Ελλάδα θα θεσμοθετηθεί για το σύνολο των μεταναστών που βρίσκονται στη χώρα. “Προχωρήσαμε στην τελική διευκρίνηση όλων όσων συζητήθηκαν την περασμένη Παρασκευή και όσων δημόσια έχουμε διατυπώσει, ως κυβέρνηση, από την αρχή της απεργίας πείνας με την κατάληψη της Νομικής. Εξηγήσαμε στους απεργούς πείνας ότι έχουμε εξαντλήσει όλα τα περιθώρια στα πλαίσια της κείμενης νομοθεσίας, καθώς και ότι έχει εξαντληθεί η φέρουσα ικανότητα της ελληνικής κοινωνίας και της οικονομίας μας για να δεχθεί επιπλέον αριθμό μεταναστών”, ανέφερε μετά τη συνάντηση ο Γ. Ραγκούσης… Οι μετανάστες του Μεγάρου Υπατίας υποδέχτηκαν με πανηγυρισμούς την είδηση.»

http://enantion-olwn.blogspot.com/2011/03/blog-post_9491.html

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More