9 Ιανουαρίου 2012

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΨΕΥΔΟΣ


ΠΡΟΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΛΟΪ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ (ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΒΑΣΙΛΕΥΩΝ ΒΑΣΙΛΕΥΣΙΝ) ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΙΩΑΝΝΗ,ΨΕΥΔΟΔΡΑΓΑΣΗ,ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ''ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'',(Ή ΜΑΛΛΟΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ),ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. 666 ΚΑΘΩΣ ΜΙΑ ΜΙΑ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΜΙΑ ΜΙΑ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΑΥΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ (ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΒΑΣΙΛΕΥΩΝ ΒΑΣΙΛΕΥΣΙΝ) ΠΡΟΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΟΦΘΑΛΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΗΤΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΒΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΟΥΜΕ:
ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΟΥΤΗΣ;

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΜΕΡΗ ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΘΗΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

ΠΑΠΑΔΟΛΟΪ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΩΝ ΣΤΡΙΝΓΚ ΤΗΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΔΡΑΚΟΧΕΛΩΝΑΣ ΣΙΜ,ΣΙΝ,ΣΙΩΝ,ΣΕΝΤΑΪ,ΣΚΑΤΑΪ,ΦΑΤΑΪ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. 666 ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΤΙΤΛΟΥΧΟ,ΨΕΥΔΟΙΩΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ.

ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Η ΕΞΑΥΛΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΨΥΧΩΝ ΣΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ (''ΣΥΜΠΑΝ'' ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΑΘΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ) ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΤΡΕΛΕΣ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΕΣ ΝΕΤΡΙΝΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ (''ΟΝΕΙΡΑ'' ΕΠΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΑΘΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ) ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΑΣ ΣΕΝΤΑΪ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΕΛΗΝΗ,ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ Ή ΛΕΒΑΝ.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More