13 Φεβρουαρίου 2012

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΤΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΙΝΕΖΟΥΣ !!! ΖΗΤΩ Η ΚΙΝΑ !!!


10.000.000 ΠΟΥΣΤΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΘΕΤΕ! ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ, ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙΣ ΕΝΟΣ! ΔΙΟΤΙ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΩΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!

ΕΦΟΣΟΝ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΙ ΓΑΜΗΣΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΒΛΙΑ 200.000.000 ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑΣ)

ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ... ΕΝΩ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΤΡΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ (ΥΠΕΡΣΤΟΑ HONG – TIANDIHUI – TRIADS) ΕΙΝΑΙ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ !!!
ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΤΕ;;;

ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ «ΤΡΙΑΔΩΝ » ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΑΖΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!! ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ! ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ «HONG», ΤΙΣ «ΤΡΙΑΔΕΣ», ΚΑΙ «ΤΙΑΟ ΚΙΟΥ ΚΙΑΟ» ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥΣ.

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ Ε; Ε! ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ!
ΟΡΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ! ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΑΒΟΥΛΙΑΣ) ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΤΡΟΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ!!!!http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=34184&itemid=157 ΛΕΙΠΕΙ Ο ΜΑΡΤΗΣ;;

ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΩΛΟΜΑΣΩΝΙΚΟΥ DEFENCENET.TR.CN. ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΩΣ ΤΡΟΠAIΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΥΠΟΘHΚΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ «ΗΤΤΗΜΕΝΟ» ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.
Η ΚΙΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΓΗΛΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΑ ΝΑ «ΒΟΗΘΗΣΕΙ» ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΚΙΝΕΖΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΡΕΣΛΕΡ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ Ε.Ε. ΔΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ, ΟΤΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΔΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ. ΌΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΟΤΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΟΡΟ ΠΕΡΙ «ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΩΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΣΥΛΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΣΥΛΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΩΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΡΘΡΟ 14 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 5.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ «Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΣΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ, ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΤΗΣ, ΗΤΟΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ, ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.»

ΔΟΛΙΩΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ» «ΜΜΕ» ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΤΗ ΟΙ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ, ΜΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΚΕΣ ΜΠΛΟΦΕΣ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΕΓΚΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ Β’ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ «ΕΒΡΑΙΟΠΑΣΟΚ» ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ – ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΜΠΕΓΛΙΤΗ, ΡΑΓΚΟΥΣΗ, ΛΟΒΕΡΔΟΥ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ., ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ 2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΒΑΣΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΣΥΛΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΩΝ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ 14 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 5 ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΣ.

ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 14/5 ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΟΤΙ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΞΕΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Η’ ΞΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΑΝΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ Η’ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΩΣ ΧΡΕΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΩΦΛΗΘΕΙ ΗΔΗ 100 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ, ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΑΥΤΗ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΦΗΣΕ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ 1973, ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ 400ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΚΛΠ, 700ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΗΤΟΙ ΣΥΝΟΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ 1100ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΒΙΛΕΣ ΤΩΝ 2.000.000 ΕΥΡΩ ΕΚΑΣΤΗ, ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ OFFSHORE ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΣΕ ΚΟΤΕΡΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΞΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ ΣΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ.

ΕΑΝ ΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΣ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΜΠΕΣΑ, ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΣΥΝEIΔHΣΗ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 120, ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ ΕΨΗΦΙΣΕ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΟ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 1967 ΕΩΣ 1973, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΕΡ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΣΠΥΡΟ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ, ΓΙΑ 6 ΕΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΔΕΝ ΑΠΕΜΕΙΝΕ, ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ, ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟ ΟΡΧΕΙΣ ΚΑΙ ΩΟΘΗΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΖΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΑΛΗΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΑΛΕ – ΚΟΥΑΛΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΨΗΦΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 1973 ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΨΗΦΙΣΑΝ, ΤΟΤΕ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ:

ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΨΗΦΙΣΑΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΥΛΟΙ – ΣΚΥΛΟΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΡΕΣΛΕΡ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΣΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΩΣ «ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ Η ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG» ΚΙΝΑΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ «ΟΥΡΑΝΙΔΕΙΣ» (ΒΛΕΠΕ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΗΣΙΟΔΟ), ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΩΝ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ (ΙΔΕ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΠΗ – ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΤΟΓΚΩΝ ΤΟΥ ΜΑΛΙ ΑΦΡΙΚΗΣ).

Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΤΟΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΤΗΣ, ΠΕΡΙ «ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟΥ», ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΣΤΟ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΠΟΥΤΑΝΕΣ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΑΤΗΡΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ «ΨΕΥΔΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ» ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΕΝΩ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΗΛΙΘΙΩΣ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΕΛΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΗΝ ΗΔΗ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΡΑ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΙΚΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ «ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΙΚΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ».
ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΙΝΕΖΟΛΑΓΝΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟ ΠΕΟΣ. ΌΜΩΣ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΚΡΟ ΤΟΥΣ ΠΕΟΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ (ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ) ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΑΡΙΣΤΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ ΑΧΑΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ ΑΤΙΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΣΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 1967-1973 ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΤΟΛΜΕΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΒΕΡΤ, ΡΑΛΛΗΔΕΣ(ΡΑΟΥΛ), ΠΑΠΑΝΔΡΕΗΔΕΣ – ΜΙΝΕΙΚΟ, ΣΗΜΙΤΙΔΕΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ – ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ, ΜΠΕΓΛΙΤΗΔΕΣ, ΡΑΓΚΟΥΣΗΔΕΣ, ΛΟΒΕΡΔΟΥΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ «ΚΥΛΙΣΕ Ο ΤΕΤΖΕΡΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΥ».

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΑΧΑΡΗΣΤΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΣΑΣ, ΓΑΜΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΦΙΕΣ ΕΙΡΗΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΑΧΕΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΦΑΤΕ, ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΙΕΙΤΕ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ, ΕΝΩ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ !!!

Υ.Γ.
ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΟΤΙ ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΠΛΙΣΜΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
ΓΙΑ ΠΟΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥΣΤΟΣΚΥΛΑ ΟΤΙ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, Η Ο.Ε.Α. ΔΥΝΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ, Η Ο.Ε.Α. ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΩΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΡΑΡΧΙΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΜΕ ΠΑΡΑΛΗΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

ΑΠΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑ ΣΤΑ ΠΥΡΡΑ ΤΩΝ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΕΧΘΡΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΘΑ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙ ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΜΕ ΕΠΩΔΥΝΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΠΩΜΕΝΩΣ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΚΑΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΧΘΟΥΝ ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. . ΕΜΕΤΟΣ! ΤΕΛΟΣ!

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ: http://youtu.be/tyDwfHxwaUw


ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΙΝΕΖΟΛΑΓΝΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ




Από τους Κινέζους χρήστες του Διαδικτύου απαίτησαν επίσημα και τελεσιγραφικά να αναφέρουν στις αρχές ως τις 16 Μαρτίου τα πραγματικά τους ονόματα.

Χωρίς αυτό, θα στερηθούν του δικαιώματος τοποθέτησης στο Διαδίκτυο οποιουδήποτε κειμένου και ανταλλαγής ηλεκτρονικών μηνυμάτων.

Οι νέοι κανόνες είχαν καθιερωθεί από τα τέλη του 2011 στο Πεκίνο και μερικές άλλες μεγάλες πόλεις της Κίνας, αλλά οι χρήστες του Διαδικτύου έπρεπε να αναφέρουν τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου και να δείξουν την ταυτότητά τους μόνο κατά την νέα εγγραφή τους, ενώ τώρα η ανωνυμία καταργείται οριστικά.

http://greek.ruvr.ru/2012/02/09/65673646.html


ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ;;;

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΔΥΣΗ), ΩΣΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΦΥΛΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
(ΙΔΕ LINK: http://old.faluninfo.net/displayAnArticle.asp?ID=6302 )

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ "888" Ή "ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ" Ή "ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ-ΤΖΕΝΤΆΪ-ΤΖΕΗΝΤ-ΙΕΧΩΒΑ".. ΠΟΥ ΕΠΕΛΑΥΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΗ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ-ΔΟΥΛΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΕΝΕΚΑ.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ "Ο.Ε.Α." ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ - ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑΣ "ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑΣ ΓΡΑΦΑΣ" ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ.

ΟΛΟΙ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΣΙΝΕΣ.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΑΣ ΤΡΟΠΑΡΙΟ, ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ...

------------------------------

ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ...



Οι σημαίες μιλάνε μόνες τους...
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/blog-post_18.html

Οι λέξεις μιλάνε μόνες τους...

Από το περίφημο παλιό Λεξικό Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας Ι. ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΥ (Σελ. 892 - 893)

Σίνις, -ιδος, ο, αιτ. σίνιν (σίνομαι) ο καταστροφεύς, ο κατερημώνων, ληστής, άρπαξ ως επίθ. καταστρεπτικός, ολέθριος._ ως κυρ. ον. Σίνις, ο διαβόητος ληστής παρά τον Ισθμόν της Κορίνθου (κυρ.σημ. Όλεθρος προσωποποιημένος), λεγόμενος αλλώς και Πιτυοκάμπτης. (σημ: ίδε μύθο Θησέα εναντίον Σίνη)

ΣΙΝΟΜΑΙ, ιων. σινέομαι, ιων. πρτ. σινεσκόμην, αορ. α' εσίναμην' αποθ.' συλώ, λεηλατώ, ληστεύω, λαφυραγωγώ φθείρω, βλάπτω διαρπάζω, αφανίζω, ερημώνω εντεύθεν, επί αγρίων θηρίων, κατασπαράσω, κατακομματιάζω, καταβροχθίζω - εν γενικωτέρα ενν., βλάπτω, βασανίζω. 2) ως. τραυματίζω, πληγώνω

Υπενθυμίζω ξανά ότι η αρχ.ονομασία για την Κίνα ήταν Σίνα και οι Κινέζοι Σίνες.. που επιβίωσε και ως τις μέρες μας: Σινικό τείχος.

Δεν είναι πλέον άξιο απορίας γιατί η Νότια Κίνα ονομάζεται Γιουνάν (=Ιωνία Ασίας) και οι μογγολοι Τούρκοι μας ονομάζουν ακόμα Γιουνανιστάν αλλά στο Γιουνάν της Κίνας και στην Μικρά Ασία δεν κατοικεί πλέον κανένας αυτόχθονας Έλληνας Ιωνας Γιουνάν._

ΟΠΕΡ ΕΔΕΙ ΔΕΙΞΑΙ._

----------------------------------------------------------------------------------


Τέλος παραθέτουμε σχόλιο ενός πατριώτη φίλου μας προς την Ο.Ε.Α. Το σχόλιο είναι σε Κολοκοτρώνεια πατριωτική γλώσσα. Καλούμε τον φίλο μας να βρει ομοίους του και να πράξουν τα δέοντα εναντίον των προδοτών διότι ακόμα και τα επίλεκτα σώματα ασφαλείας ήτοι τα Ο.Υ.Κ., ενώ δικάζονταν από προδότες δικαστικούς με εντολές προδοτών πολιτικών, αυτοί αντί αντιποίνων εναντίον των προδοτών εντος των πυλών, μουγγάθηκαν και έσκυψαν σβέρκο αντί να συνεννοηθούν μεταξύ τους και σε μια νύχτα να καθαρίσουν αυτά τα ανθελληνικά καθάρματα εντος των πυλών μέσα στις βίλλες τους η’ ακόμα όταν βρίσκονται σε πλήρη συνεδρίαση εντος της βουλης, με μερικές ρουκέτες με καλή γόμωση να μην αφήσουν τίποτα όρθιο και ούτε να σκεφτούν τα 1700 αργόμισθα συγγενικά προδοτικά κομματόσκυλα των 300ιων τα οποία «εργάζονται» μέσα στην βουλή!! Δεν φτάνουν τα 300 τομάρια, έχουν κουβαλήσει 1700(!!!) δικούς τους οι οποίοι τρώνε και πίνουν εναντίον του ετοιμοθάνατου νεοέλληνα νεομαλακα …και οσο τα καλοπληρωμένα αυτά μουνιά ψηφιζουν την γενοκτονία του, βλέπουν και …ποδόσφαιρο! ΨΟΦΟΣ!!!!

........

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ:
Προς Κύριο Έλληνα συναγωνιστή και μαχητή του Έθνους Γιάννη Καραγεωργίου.
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΕΑ
Αξιότιμε μαζητή του Έθνους με τιμά αφάνταστα το ηχητικό μήνυμα που αναφέρθηκε σε μένα και όλα αυτά που είπες για μένα ήτο η δύναμη να συνεχίζω απλά να γαμάω τους Εβραιογενείς Μογγόλους και τους Εθνοπροδότες του Έθνου μας.Δυστυχώς από ότι φυσικά γνωρίζεις το Μνημόνιο και το psi υπερψηφίστηκε.Θα περάσω σε κάτι που είναι πάρα μα πάρα πολύ σοβαρό.Έχω την εκπαίδευση να το δω,να το νιώσω,και να το καταλάβω.Είναι παρατηρημένο πως η Αθήνα δεν διαθέτει μαχητικότητα Κύριε Καραγεωργίου.Είναι τραγικό 5.000.000 σχεδόν κόσμος να μην μπορέσει να πει ΟΧΙ και να μην μπορεί να μπει μέσα σε μία γαμημένη βουλή.Η Αθήνα η πόλη του x-factor της Παπαρίζου,της τζούλιας και της κάθε μαλακιας δεν έχει την δύναμη να αντισταθεί.Φτάνει να ενημερωθείτε πως αντί να κάψουνε την βουλή καίγανε καταστήματα από φτωχούς Έλλην με απότερο σκοπό να κλεβουνε πανακριβους αναπτύρες zippo και άλλα πολλά.Δεν βγήκανε από την οικία τους οι Αθηναίοι με απότερο σκοπό το ΟΧΙ στην πώληση του Έθνους αλλά βγήκανε με σκοπό να γυρίσουνε σπίτι ε καινούρια κινητά και ούτο κάθε εξής.Πρέπει άμεσα να περάσουμε στην επόμενη κίνηση και στο επόμενο στάδιο το οποίο θα είναι το εξής.Ξεσηκωμός όλων των πόλεων,όλης της Ελλάδας σε όλα τα μέρη της και να περνάμε από τώρα το μήνυμα πως πρέπει από όλη την Ελλάδα να βρισκονται Έλληνες στο Σύνταγμα.Από Λάρισα,Κοζάνη,Βόλο,Θεσσαλονίκη και ούτο κάθε εξής.Οι Αθηναίοι βλέπανε οι μισοί Μπάσκετ τον Ολυμπιακό,οι άλλοι στο κομπιούτερ,και οι άλλοι κλέβανε μαγαζιά.Και όσοι φωνάξανε λίγο με τα 2-3 καπνογόνα που φάγανε χεστήκανε και φύγανε.Πρέπει να ενημερωθούνε ότι είμαστε σε πόλεμο.Δεν το κταλάβανε ακόμα.Θεωρώ πως πρέπει να επέμβει άμεσα και η υπόλοιπη Ελλάδα στην μάχη και οχι να βλέπουνε από την τηλεόραση απλά το τι γίνεται στην Αθηνα.Οι Αθηναίοι δυστυχώς εδώ και 2 χρόνια το δείξανε πως δεν το έχουνε.Δεν μπορούνε.Τους ελένχουνε.Δεν μοιράζω το Έθνος σε κομμάτια αλλα αυτοί είναι η πραγματικότητα.2 χρόνια δεν ήταν ικανός ένας να βρει μια ρουκέτα να γαμήσει τα μουνιά.Πλέον κατάντησε κουραστικο.Δεν είναι όλο το Έθνος υποχρεωμένο να ανέχετε την ανικανότητα των πολιτών της Αθήνας.Πρέπει να περάσουμε άμεσα μηνυμα στους Έλληνες πως πρέπει να περάσουμε σε ανώτερα όπλα από μολοτοφ και γελοιότητες γιατί έχουμε πόλεμο και δεν είμαστε στο γηπεδο,και πως πρέπει άμεσα να γίνει ένωση Ελληνων και καταστροφη των Ενθοπροδοτων και εξαφανιση αυτών το συντομότερο δυνατό.Οι Εθνοπροδότες που πουλήσανε το Έθνος,την Πατρίδα,τα παιδιά των Ελλήνων και τα όνειρά τους πρέπει να αποκεφαλιστούνε.Το μνημόνιο πέρασε αλλά οι τάφοι δεν τελειώνουνε ποτέ.



ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More