2 Μαρτίου 2010

Ενώ η χώρα στενάζει οικονομικά ο Δήμος Κομοτηνής στηρίζει την τουρκική οικονομία!!!


  • Τριήμερο ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη με όλα τα έξοδα πληρωμένα για τις υπαλλήλους του Δήμου Κομοτηνής
  • Στην τσέπη του Ερντογάν πηγαίνουν οι επιδοτήσεις του υπουργείου Πολιτισμού;
  • Δεν βρήκαν κανένα τουριστικό χειμερινό κατάλυμα στην Ελλάδα;
Ταξιδάκι αναψυχής για τις κουρασμένους υπαλλήλους του οργάνωσε ο Δήμος Κομοτηνής. Εν πρώτοις και εάν η είδηση ήταν μόνο αυτή, θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε ως τον καλύτερο εργοδότη τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο... Αλλά, η ιστορία έχει και συνέχεια, που αφήνει πολλά ερωτηματικά -δυστυχώς- για την ορθότητα της επιλογής του τόπου ανάπαυσης και αναψυχής.
Πού πήγαν να... ξεκουραστούν, να διασκεδάσουν και να αφήσουν τα χρήματά τους οι εργαζόμενες του Δήμου; Μα, στην Κωνσταντινούπολη, φυσικά!!! Δυό τσιγάρα δρόμος, που λέει ο λόγος!
Μάλλον, δεν υπάρχουν κατάλληλα ξενοδοχεία και χειμερινά κέντρα διακοπών εντός της Ελλάδας, που να καλύπτουν τα γούστα και τις απαιτήσεις του Δήμου Κομοτηνής, που οργάνωσε αυτό το ταξίδι. Μάλλον η οικονομία της χώρας μας ανθεί και δίνει τη δυνατότητα στον Δήμο να διασκεδάζει τις υπαλλήλους του σε χώρες που χρήζουν της βοήθειάς μας...
Οι κακές γλώσσες στην Κομοτηνή μιλάνε για "αγορά μουσουλμανικών ψήφων", για "προώθηση φιλομουσουλμανικής εικόνας" και άλλα φαιδρά, τα οποία θα εντείνονται όσο πλησιάζουν οι Δημοτικές εκλογές... Και όσο "κακές" και αν είναι οι γλώσσες αυτές, δυστυχώς αυτή την "εικόνα" αποκομίζει ο έλληνας πολίτης που μαθαίνει τις τουριστικές δραστηριότητες του Δήμου Κομοτηνής.
Οι "φρικιαστικές" λεπτομέρειες του ταξιδιού για "γούστα", που 
διαβάσαμεαποκαλύπτουν τον ξέχειλο ωχαδερφισμό του νεοέλληνα που ψάχνει να βρει το καλύτερο... όταν πληρώνουν άλλοι, φυσικά!
"Την ώρα που η αγορά της Κομοτηνής «αναστενάζει» για ρευστό, την ώρα που οι εργαζόμενοι στην Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία έχουν να πληρωθούν 1 χρόνο και οι συνάδελφοι τους στην ΕΑΣ Ροδόπης 18 μήνες, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης «Ορφέας», προσφέρει ταξιδάκια στις γυναίκες εργαζόμενες στο Δήμο Κομοτηνής και το γραφείο του δημάρχου Δημήτρη Κοτσάκη.
Δωρεάν τριήμερο ταξίδι το σαββατοκύριακο στην Κωνσταντινούπολη, σε καλό ξενοδοχείο για να ξεκουραστούν από το «φόρτο εργασίας»! Μάλιστα για να ξεδώσουν το βράδυ του Σαββάτου, βγήκαν και τα έσπασαν σε γνωστή ψαροταβέρνα στο Κουμ Καπί, στην πιο ακριβή γειτονιά της Πόλης.
Ποιος πλήρωσε τα σπασμένα;;; Εσύ βέβαια μακάκα Κομοτηναίε, καθώς όλα τα τιμολόγια κόπηκαν στην συγκεκριμένη δημοτική επιχείρηση και τα οποία υπέγραψε η πρόεδρος της Νίκη Μουστάκα!"
Τι να πει, άραγε κανείς για τον Δήμο της Κομοτηνής; Και εις ανώτερα; Άντε και την επόμενη φορά μετά συζύγων και τέκνων να φτάσετε και στην Σμύρνη ή στην Άγκυρα; Να υποθέσουμε πως τα χρήματα τους περισσεύουν εκεί στον Δήμο και αποφάσισαν να... "αναδιανείμουν τον πλούτο" ενισχύοντας την οικονομία της Τουρκίας και όχι της Ελλάδας;
Υ.Γ.: Στην φωτογραφία, οι εργαζόμενες του Δήμου Κομοτηνής, ενώ διασκεδάζουν στο Κουμ Καπί…

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More